Blush Palette | Light | Eyes Lips Face

IMG_0001

Ik weet niet waarom, maar ik word altijd zo blij als ik een nieuwe blush krijg of koop. Dat nieuwe mooie kleurtje dat ik nog niet had, de nieuwe verpakking. Ik hou ervan. Dit palette moest ik dan ook wel uitkiezen en vandaag review ik hem voor je. Lees je mee?

IMG_0006

Eyes Lips Face verkoopt dit leuke blush palette in twee verschillende kleuren. Ik heb de kleur Light gekozen en er is ook nog een Dark variant. Dit palette zit in de studio lijn van elf. Dit is de iets duurdere lijn van elf. Maar nog steeds lekker budget.
Het blush palette komt in een zwart kartonnen doosje waar je de kleuren op kan zien. Handig!

IMG_0008

Op de achterkant van het karton staat een hoop informatie. Inclusief de ingrediënten. Ook hier staat op het doosje waar Elf voor staat, charity, recyclable en no animal testing.
De prachtige blush palette bevat 4 lovely kleuren om het hele jaar door te mixen en matchen. Deze zijdezachte blushes geven een prachtige glow, om 24u te stralen. Door de combinatie van matte en shimmer blushes kun je dit palette gebruiken bij elke gelegenheid.”

IMG_0014

Het palette zelf zit in een mooi mat, zwart doosje met witte letters erop. Erg mooie verpakking. Hij voelt stevig en luxe aan. Ik krijg bij dit palette niet het idee, dat het een budget palette is.

IMG_0016

Op de achterkant zie je vier vakjes en dit is niet voor niks.. Waarvoor dit is laat ik zo zien. Ook staat de kleur op de onderkant.

IMG_0020

En dit is de prachtige binnenkant. ♥ Drie verschillende kleuren blush en een bronzer. Ook zit er een hele grote spiegel in. Dit is zeker een pluspunt want zo kan ik de blush meteen aanbrengen wanneer ik het palette erbij pak en heb ik geen extra spiegel meer nodig.

IMG_0024

Van linksboven naar rechtsboven, naar linksonder en rechtsonder.
– Een lichtroze, matte blush.
– Een bruine, matte bronzer.
– Een mediumroze, matte blush.
– Een rode, shimmer blush.

IMG_0028

En dit is waarom de blush bestaat uit vier kleine vakjes. Je kan de verschillende pans er namelijk uit halen. Zo kan je, je favoriete kleuren bij elkaar stoppen als je beide paletten hebt. Leuk gemaakt. En handig is het zeker.

IMG_0116

En dit zijn de swatches. (Van linksboven naar rechtsboven, naar linksonder en rechtsonder.) De blushes zien er erg mooi uit, de bronzer lijkt hier alleen wat oranje. Hopelijk valt het mee op de huid.

IMG_0282

Hier heb ik de bronzer gebruikt om te shapen en de lichtroze blush aangebracht op de appeltjes van mijn wangen.
De bronzer is niet te oranje op mijn huid, maar ziet er juist heel mooi en natuurlijk uit. Ook geeft de blush een lief en natuurlijk effect. Het geeft mijn gezicht net wat meer kleur.

IMG_0300

Ik ben erg blij met die mooie blush palette. De kleuren passen goed bij mijn huid en met dit palette kan ik makkelijk afwisselen als ik bijvoorbeeld op vakantie ga. Dit blush palette kost maar €6,80 voor 4 kleuren. Dat betekend dat je maar €1,70 betaald per kleur. Zeker een klein prijsje voor dit mooie palette. Dit palette is verkrijgbaar bij eyeslipsface.nl, en hier kan je ook veel meer budget make-up vinden.

Dit product heb ik opgestuurd gekregen van een bedrijf, maar dit beïnvloed mijn mening niet. 

(Visited 54 times, 1 visits today)

6 gedachten over “Blush Palette | Light | Eyes Lips Face

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge