Butter Gloss | Maple Blondie | NYX

_MG_2033

De butter glosses van NYX. Wie heeft er nog niet over gehoord? Het is een mega gehyped product, maar is het de hype ook waard? Dat laat ik je vandaag zien! Lees je mee? 

_MG_2040

Buttery soft and silky smooth, our scrumptious new Butter Lip Gloss tastes as sweet as a sugar cookie—and makes your lips look downright luscious. Swipe it on alone or over your favorite lipstick for creamy sheer to medium coverage that melts onto your lips and is never sticky.” – NYX Cosmetics

Prachtige beloftes die NYX doet over deze lipgloss. Een lipgloss met een medium dekking die smaakt naar koekjes.. Dit belooft veel goeds.

_MG_2047

Ingrediënten.

_MG_2051

Pluspunt: NYX is dierproefvrij!

_MG_2060

De butterglosses zijn er in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. In Amerika zijn dat er zo’n 26 en in Nederland (bij o.a. Douglas) 12. In Nederland zijn de wat lichtere tinten te krijgen, maar toch verschillen deze van nude tot roze tot rood. Voor ieder wat wils. Ik koos voor de kleur Maple Blondie, een zachtroze/perzik tint.

_MG_2054

De verpakking is speels en ziet er leuk uit. De kleur van de buitenkant is dezelfde als die van de gloss. Erg makkelijk als je van plan bent meerdere kleuren te gaan kopen. De applicator is een lekker simpele lipgloss applicator. De ene kant is plat en de andere kant heeft een klein kuiltje. Het kleine kuiltje zorgt ervoor dat de applicator wat gloss vasthoudt zodat je in één keer je lippen kan voorzien van een royale laag gloss.

2015-05-025

Swatches! Een mooie roze kleur met een medium dekking. Ik vind het er erg goed uitzien. De linkerfoto is gemaakt in direct zonlicht en rechts in daglicht.

2015-05-24

En zo ziet de kleur eruit op mijn lippen. Ik heb vrij gepigmenteerde lippen en daardoor is het effect wat minder goed te zien (dit komt ook door het licht waarin de foto’s heb gemaakt). Boven heb ik niks op mijn lippen en onder heb ik de buttergloss aangebracht. Je kan goed zien dat deze gloss mijn velletjes echt totaal niet accentueert en zelfs verzorgd. Mijn lippen zien er veel gezonder en mooier uit dan zonder de gloss. Ook kan je zien dat mijn lippen een zacht roze kleur hebben. Mooi egaal ook.

_MG_2044

Ik ben erg tevreden over dit product. Het ruikt echt heerlijk naar koekjes, maar de geur is niet overheersend. (Mijn vriend vond het wel extra leuk om mij kusjes te geven toen ik deze gloss op had gedaan!) De kleur vind ik perfect voor elke dag of om aan te brengen over een matte roze lipstick. Het is een fijne lipgloss die aanbrengt als zachte boter, maar niet plakt. Hij is dus ook zeker de hype waard, want ook ik ben fan!
De butter gloss kost €6,99 en is o.a. te koop bij Douglas.

(Visited 80 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Butter Gloss | Maple Blondie | NYX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge