Catrice Alluring Reds | Liquid Lipstick | Brigitte Bordeaux

IMG_0271

De afgelopen tijd ben ik erg weinig bij Kruidvat geweest en als ik er dan wel kwam, kwam ik niet voor make-up. Toen ik laatst te veel tijd had en toch even ging kijken bij het make-up schap, zag ik de prachtige kerstcollectie van Catrice. Al die mooie producten en ik kon echt niet kiezen. Toch koos ik één product uit, waar ik erg benieuwd naar was. Een liquid lipstick in de kleur Brigitte Bordeaux. Ik heb nog nooit een liquid lipstick geprobeerd, dus ik ben erg benieuwd. Vandaag review ik dit product voor jullie, lees je mee? 

IMG_0278

Als eerste natuurlijk de verpakking. Deze vind ik erg mooi, een doorzichtige huls met daarin de kleur in de vorm van een grote lipstick. De dop heeft mooie versieringen, die moeilijk vast te leggen waren op camera. De verpakking straalt luxe uit!

IMG_0276

Op de verpakking staat wat informatie over de lipstick. Dit is wat ik vond op de site van Catrice.
Red is the New Black. Drie Liquid Lipsticks in verschillende roodtinten bieden cremige, hooggepigmenteerde lipkleur én de intense glans van een lipgloss in één. Deze combinatie van een gloss en een lipstick is dankzij de verpakking een ware eyecatcher – de premium lipgloss huls met geïntegreerde applicator ziet eruit als een lipstick. Cosmetisch en modern!

IMG_0285

De applicator is een simpele lipgloss applicator. Makkelijk om mee te werken en gelukkig smal genoeg om de liplijn te volgen.

IMG_0289

Detail van de applicator.

IMG_0295

En dan de swatch. Heel veel pigment met een flinke gloss. Precies zoals Catrice het beschreef. Een erg mooie roze-bruine tint. Iets waar ik de laatste tijd erg groot fan van ben.

2015-12-03

En zo ziet de lipstick eruit op mijn lippen. Boven heb ik niks op mijn lippen en onder de liquid lipstick. De lipstick dekt goed en geeft een prachtige glans. Het is geen bordeaux kleur, zoals je zou verwachten bij de naam.

IMG_0520

Ik ben super blij met deze lipstick. Vind hem erg mooi staan. De lipstick plakt wel een beetje en ook blijft hij tijdens het eten niet zitten. Zonder te eten blijft de lipstick wel ongeveer 3 uur goed zitten. En voor €3,99 vind ik dat helemaal niet verkeerd.
De lipstick is limited edition en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister tot het eind van het jaar.

(Visited 93 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Catrice Alluring Reds | Liquid Lipstick | Brigitte Bordeaux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge