Catrice | Lash Couture | Corner Lashes

_MG_9058

Nepwimpers. Ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Ik vind het er prachtig uitzien maar, het aanbrengen is zo’n karwei en bij mij staan nepwimpers eigenlijk nooit natuurlijk. Maar toen ik deze nepwimpers van Catrice zag liggen, wilde ik ze meteen proberen. Ze zagen er prachtig en natuurlijk uit!

_MG_9064

Op de achterkant staat een handige gebruiksaanwijzing en zo lijkt het aanbrengen van de wimpers super makkelijk.
– Haal de nepwimpers voorzichtig uit de verpakking.
– Breng een klein beetje lijm aan op het einde (het randje onderaan) van de nepwimpers.
– Wacht, het duurt ongeveer 30 seconden voor de lijm plakkerig wordt.
– Breng de nepwimpers aan net boven je eigen, buitenste, wimpers en druk ze voorzichtig aan.
– Wanneer je de nepwimpers wilt verwijderen kun je ze voorzichtig van de huid trekken en de overtollige lijm verwijderen met je vingers.
– De nepwimpers zijn herbruikbaar.

_MG_9077

Zo zien de nepwimpers eruit. Erg makkelijk dat er ook meteen lijm bijzit, zo hoef ik deze niet apart te gaan kopen. De wimpers zien er in ieder geval erg goed uit, het onderste randje is niet te dik en de wimpers zelf zien er natuurlijk uit.Laat ik ze maar gaan proberen!

IMG_9069

Hier zie je de nepwimpers. Ik vind ze echt prachtig. Je ziet ze niet zitten maar, mijn buitenste wimpers zien er zo veel voller uit. Ik ben echt helemaal dol op deze wimpers. Je kunt ze zelfs dagelijks dragen. Wat ik ook heb gedaan en niemand zag ze zitten, ook niet toen ik het vroeg. Dus ik ben er super blij mee. En de lijm? Ook deze werkt goed want, ik heb veel gedaan op deze dag en de wimpers bleven perfect zitten. Ze lieten totaal niet los, ook niet een beetje.

recent 23-2

Ik kan deze nepwimpers echt aan iedereen aanraden. Ze zijn heel natuurlijk, het aanbrengen gaat makkelijk en ze zijn super budget! Ze kosten namelijk maar €3,99.

(Visited 272 times, 2 visits today)

14 gedachten over “Catrice | Lash Couture | Corner Lashes

 1. Dina

  Mooi! Ik ben alleen zo onhandig met nepwimpers, dat ik altijd naar een vriendin/beautysalon/Douglas moet gaan om ze op te doen hihi. πŸ˜›

  Reageren
 2. makeyoubeautiful21

  Kun je ze gewoon opdoen als je ook nog eigen wimpers van jezelf hebt? want ik ben bang als ik die nep wimpers ga gebruiken dat straks mijn eigen helemaal weg zijn door die lijm.

  Reageren
 3. Evelien - http://www.ohfashion.nl

  Oh wauw, dat is zeker een mooi resultaat!! Die ga ik zeker eens overwegen πŸ˜€

  Reageren
 4. Pingback: Hoe Nep Ben Jij? | Tag | Marjoleinee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge