Catrice Nude Purism | Pure Shimmer Highlighter | Limited Edition

_MG_9220

De nieuwe limited collectie van Catrice ligt weer in de schappen en hij is werkelijk prachtig. De collectie bestaat uit lipsticks, oogschaduw paletten, nagellakken en als laatste het pronkstuk van de collectie de highlighter! En deze heb ik kunnen bemachtigen en vandaag deel ik mijn mening met jullie. Lezen jullie mee?

_MG_9251

En hier is het pareltje dan. Deze highlighter ziet er echt prachtig uit. Heel erg luxe als je het mij vraagt. Het patroon ziet er echt geweldig uit. Ik kon niet wachten om het doosje te openen en het product te gebruiken.

_MG_9226

Informatie op de achterkant. “Ultra-silky powder. With light-reflecting pigments for highlighting effects and a unique shimmer on face and décolleté.” Deze highlighter bevat 5 gram en dat ik vrij veel voor een product waar je elke keer maar een beetje van gebruikt.

_MG_9233

Wanneer ik het doosje open zie ik meteen een heel leuk patroontje. Het doet me denken aan een honingraat. De kleur van de highlighter is echt prachtig, brons maar toch ook nude.

_MG_9236

Het leukste aan de highlighter vind ik dat het patroon 3D is. Bijna zonde om aan te raken toch?

_MG_9250

Nog een laatste foto voor we over gaan naar de swatches. De highlighter ziet er gewoon zo prachtig uit…..

20150226_133356

Hierboven zie je de swatch van de highlighter. Is de glans niet prachtig? ♥

IMG_9457

Hier heb ik de highlighter aangebracht op het hoogste punt van mijn jukbeenderen. Je ziet hem bijna niet zitten maar hij zorgt voor een perfecte, natuurlijke glans. Ik ben echt verliefd op deze highlighter.

_MG_9234

Deze highlighter heeft me weer verbaasd. Voor maar €4,59 is deze nu voor een beperkte tijd te koop bij Kruidvat. Als je dol bent op highlighters die een prachtige glans geven, niet poederig zijn en ook nog eens luxe uitstralen. Ren dan nu naar de winkels voordat dit pareltje weer verdwijnt uit de schappen!

(Visited 42 times, 1 visits today)

5 gedachten over “Catrice Nude Purism | Pure Shimmer Highlighter | Limited Edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge