Catrice | Ultimate Colour Lipstick | On The Pink Side Of Life | 390

_MG_5124

Catrice heeft een prachtig schap vol met lipsticks. En elke keer als ik ervoor stond zag ik een prachtige lipstick, namelijk On the pink side of life. Maar ook elke keer als ik deze kleur zag, was hij weer gebruikt. Maar deze keer niet en daarom verdween deze in mijn winkelmandje. Was deze lipstick het wachten waard? Dat vertel ik je vandaag.

_MG_5126

Deze lipstick van Catrice staat bekend als een dupe van de mega, populaire Mac lipstick. Namelijk de kleur Please Me. Dit was de voornaamste reden dat ik benieuwd was  naar deze kleur. Ik vind Please Me een prachtige kleur, maar ik wilde niet meteen €19 betalen om hem te proberen. Dus kocht ik deze dupe om hem te ‘testen’.

_MG_5128

De lipstick zit in een simpele, glanzend zwarte huls. Een mooie, classy verpakking. De verpakking voelt vrij stevig, maar niet zo sterk als de verpakking van een high end lipstick.

_MG_5140

De kleur is een warme, ietwat felle roze kleur. Ik ben erg benieuwd hoe deze me zal staan.

2015-06-272

Deze roze kleur is tegelijkertijd ook semi-mat. Een finish die ik nog nooit heb geprobeerd. De kleur op deze swatch komt niet helemaal overeen met de kleur in het echt.

2015-06-271

Zo ziet de kleur eruit op mijn lippen. Een vrij matte kleur die wel een beetje in de lijntjes trekt. Hmm, ik weet niet wat ik van deze finish vind bij mezelf.. Maar de kleur vind ik wel leuk!

IMG_5231

En zo staat de kleur full-face. Het is een vrij felle roze kleur. Ik vind hem mooi, maar wel vrij fel bij mijn lichte huid. Ik denk dat hij mooier staat wanneer je wat bruiner bent. Maar ik ben ook iemand die zelf niet zo houdt van een felle kleur op mijn eigen lippen en het bij andere heel gaaf vindt. Dus denk je dat deze kleur iets voor jou is? Probeer deze kleur dan zeker, voor maar €3,99. Is deze kleur echt perfect en hij blijft erg lang zitten.

IMG_5234

En mocht je deze kleur willen proberen, omdat hij op Please Me lijkt. Lees dan even het artikel van Martine, om te kijken hoe erg de lipsticks op elkaar lijken.

(Visited 209 times, 1 visits today)

9 gedachten over “Catrice | Ultimate Colour Lipstick | On The Pink Side Of Life | 390

  1. Petra

    De kleur is heel erg mooi, en hij staat je ook echt erg goed…Ik weet dat felle kleuren dragen echt een kwestie van wennen is, en in de zomer gaat dat vaak weer wat makkelijker dan in de winter ( zomers ben je meestal toch wat bruiner )
    Petra onlangs geplaatst…U.M.A Mosaic powderMy Profile

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge