Chocolate Vice eyeshadow palette – I ♥ Makeup

IMG_1254

Als er iets is waar ik van hou, is dat wel chocolade. Ik ben daarom ook zo dol op de chocolade paletten van I ♥ Makeup. Toen er een nieuw palette uit kwam, met een aantal hele leuke kleuren moest ik deze natuurlijk hebben. Vandaag review ik het Chocolate Vice palette. 

IMG_1256

Het palette ziet er weer prachtig uit. Alleen voor de verpakking zou ik deze al kopen, zo snoepig. Deze staat gewoon leuk in je collectie.

IMG_1260

Alle kleuren uit dit palette hebben namen. Er is volgens mij alleen iets misgegaan met het drukken van de namen, want in de bovenste rij staan ze scheef.

IMG_1268

En dit is de prachtige binnenkant! Alle kleuren zijn vrij warm en dat is precies waar ik van hou! Het palette bevat veel verschillende tinten van licht tot donker en variërend van mat tot shimmery. Een hoop keuze en hier kan je dan ook genoeg looks mee maken.

IMG_1271

Swatches van de bovenste rij. Een hoop lichte kleurtjes die je als highlighters kan gebruiken of bij een naturelle look. Hier zie je: Vice – Sway – Satisfy – Require – Convert.

IMG_1273

Swatches van de tweede rij, deze vind ik echt prachtig vooral de derde kleur! Hier zie je: Treat – Habit – Persuade – Need – Crave – Lust.

IMG_1275

En swatches van de laatste rij, een rij naar mijn hart met prachtige warme roze/rode kleuren. Hier zie je: Reason – Must – Maleficence – Fancy – Appeal.

IMG_1302

En dit is de look die ik met dit palette heb gemaakt. Zoals je kan zien heb ik bijna alleen maar kleuren gebruikt uit de onderste rij in combinatie met de satisfy en treat.

IMG_1266

Ik ben super blij met dit palette, de kleuren zijn perfect voor mij en het is zeker een mooie aanvulling op mijn stash. Het palette kost €9,99 en is voor die prijs enorm goed gepigmenteerd, het palette is hier te koop. Zeker een aanrader!

(Visited 84 times, 1 visits today)

5 gedachten over “Chocolate Vice eyeshadow palette – I ♥ Makeup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge