Color Drama |Intens Velvet Lip Pencil | Fuchsia Desire | Maybelline

IMG_0027

Deze leuke lippotloden zie ik echt overal voorbij komen. Het lijkt wel alsof iedereen ze heeft. En toen ik ze ging swatchen in de kruidvat vond ik deze mooie kleur en nam ik hem mee naar huis. Vandaag laat ik jullie dit leuke kleurtje zien. Ben je benieuwd, lees dan snel mee!

IMG_0029

Deze potloden genaamd Color Drama zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Van nude tot fel rood, roze en zelfs paars.  Het potlood is glanzend zwart met een matte achterkant in dezelfde kleur als de lipstick.
Dit is wat Maybelline zegt over deze velvet lip pencil:
De Color Drama is een zacht matte lipstick in potloodvorm met extra kleurpigmenten voor een krachtig kleurresultaat. Verkrijgbaar in negen intense kleuren.
Waarom het werkt
Door de kohl structuur is de Color Drama makkelijk en precies aan te brengen. Met 35% kleurpigmenten geeft deze lipstick bovendien een intense kleur met dekkende finish.
Tip van onze make-up artist
Color Drama geeft een mooie matte finish. Wil je toch voor glans gaan? Breng dan een Babylips aan op je lippen nadat je ze hebt ingekleurd met de Color Drama.
Klinkt veel belovend! Ik ben benieuwd.

IMG_0033 IMG_0037

Ik koos voor de kleur 150 Fuchsia Desire. Een felle, fuchsia kleur.

IMG_0044

Wat ziet dit er toch leuk uit. Een klein, dik potloodje met een leuke roze kleur. Ik ben erg benieuwd naar de kleur op mijn lippen.

2015-07-26
(Daglicht, met flits)
Swatches! Een heerlijke, felle roze kleur. Dit is eigenlijk geen kleurtje dat ik normaal zou dragen en dan moet ik ook bekennen dat hij in de winkel minder fel leek. Maar toch vind ik de kleur prachtig.

IMG_0057

Mijn lippen zonder product.

IMG_0063

En dit is de kleur op mijn lippen. Bam, wat een felle kleur! Super tof. De lipstick is zo makkelijk aan te brengen, hij glijdt over mijn lippen als boter.

IMG_0066

Ik ben echt dol op dit felle kleurtje! Hij staat perfect bij mijn blonde haar. Misschien dat mijn huid wat bruiner mocht zijn, maar ik vind de kleur nu ook erg leuk staan. Normaal hou ik helemaal niet van felle tinten, maar deze heeft iets bijzonders, waardoor ik ervan hou!
Dit lippencil kost €6,99 en met dit potlood kan je erg lang mee doen! Echt een toppertje.

(Visited 67 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Color Drama |Intens Velvet Lip Pencil | Fuchsia Desire | Maybelline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge