Colourpop Lipproducts | Lippie Pencil, Ultra Satin Lip, Ultra Matte Lip, Lippie Stix | Review

IMG_2423

Naast oogschaduws heeft Colourpop nog veel meer prachtige producten, waaronder een hoop lipproducten. Vandaag review ik de Lippie Pencil, Ultra Satin Lip, Ultra Matte Lip en de Lippie Stix. 

IMG_2429

De verpakkingen zien er allemaal vrij hetzelfde uit, wit met zilveren letters en een gekleurd detail aan de zijkant.

IMG_2434 IMG_2466

Dit zijn de 4 lippie pencils die ik heb. Van boven naar onder zie je: Chi, Brink, Lumière en Aquarius.

De lippie pencils voelen enorm zacht aan, ze zijn matte op de lippen maar voelen toch hydraterend. Hele fijne lippotloden, maar je moet ze door de zachte formule wel snel slijpen.

IMG_2448 IMG_2451

Ik heb een Lippie Stix besteld, in de kleur Aquarius (bijpassend bij de Lippie Pencil).

Deze Lippie Stix ruikt enorm lekker naar vanille-ijs o.i.d. en glijdt echt als zachte boter over je lippen. Het hydrateert mijn lippen net als een lipbalsem, heel fijn.

IMG_2469

Hier zie je de swatches, van links naar rechts: Chi, Aquarius, Lumière, Brink Lippie Pencils en Aquarius Lippie Stix.

IMG_2444 IMG_2455

Ook bestelde ik twee Ultra Satin Lips in de kleuren November en Echo Park. November is de meer roze kleur en Echo Park is net iets meer bruin.

De Ultra Satins voelen als een soort mouse op de lippen, ze drogen mijn lippen niet uit terwijl ze er vrij matte uit zien. Wanneer ik een Ultra Satin lipstick draag, plakken mijn lippen niet aan elkaar en dat is zeker een pluspunt.

IMG_2440IMG_2460

En daarnaast drie Ultra Matte Lips in de kleuren (van boven naar onder) Beeper, Clueless en Lumière 2.

De Ultra Mattes voelen fijn aan op de lippen, maar na een tijdje drogen ze mijn lippen wat uit. De ene Ultra Matte lijkt mijn lippen meer uit te drogen, dan een andere. Ook bij deze lipstick plakken mijn lippen niet.

IMG_2474

En hier de swatches van links naar rechts: Lumière 2, Clueless, Beeper (Ultra Matte Lips), November en Echo Park (Ultra Satin Lips).

2016-08-152

Hier heb ik alles op mijn lippen geswatched. Niet alle lipsticks waren al droog toen ik de foto maakte (zie Beeper), maar alle Ultra Matte Lips droger super matte op.

Ik vind het allemaal erg fijne producten, maar sommige kleuren vallen me toch een beetje tegen. Zo vind ik Lumière (2 ook), Beeper en Chi wat tegenvallen. De kleuren passen niet zo goed bij mij (vind ik), maar misschien moet ik ze gewoon leren dragen of combineren.

De Lippie Stix en Lippie Pencils kosten $5 en de Ultra Mattes en Ultra Satins kosten $6.

Wil je meer weten over het bestellen van deze producten? Kijk dan even onderaan deze post. 

 

(Visited 136 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge