Colourpop Super Shock Cheek Highlighter Trio | Waffle

Highlighter is een trend die de laatste tijd steeds populairder en populairder wordt. Denk maar aan de enorme ‘blinding’ highlight van Nikkie Tutorials of de strobing techniek, bekend van Instagram. Ik zelf ben dol op een prachtige glans op mijn gezicht, dus toen Colourpop highlighter trio’s uitbracht, gericht op verschillende huidskleuren, kon ik deze niet laten liggen. Ik kocht het Waffle trio, gericht op de lichte huidskleur, en vandaag laat ik deze aan jullie zien.

Dit trio bestaat uit drie verschillende highlighters. Linksonder zie je Scrumptious, in het midden zie je Glazed en rechtsonder zie je Flexitarian.

Scrumptious: pearlized silvery baby pink

Glazed: Tie Dye soft ivory gold

Flexitarian: pearlized intense white champagne

Van links naar rechts zie je Scrumptious, Glazed en Flexitarian. Deze foto is gemaakt in daglicht, zonder gebruik van flits. Hier zie je dat Flexitarian de meest intense glans heeft en Glazed het meest subtiel is.

En de foto met flits. Alle drie de highlighters lijken nu meer te glanzen.

Ik vind alle drie de highlighters erg mooi en goed gepigmenteerd. Het leuke aan deze highlighters is, dat je deze goed kan opbouwen tot de gewenste intensiteit. Ook kan je de highlighters combineren. Wat ik zelf erg mooi vind is Flexitarian over Glazed aanbrengen.

Zoals je misschien weet of misschien niet, is dat Colourpop highlighters een cream-to-powder formule hebben. Hierdoor zijn ze extra intens, heel zacht en prachtig in mijn ogen. Wel zijn ze wat lastiger aan te brengen, zelf gebruik ik altijd de Real Techniques setting brush of mijn vingers.

Dit highlighter trio kost $20, dat vind ik niet veel voor drie prachtige highlighters met elk een inhoud van 4,2 gram. Hier kan je zo lang mee doen.
Dit trio is het Waffle trio, voor lichte huidjes. Ook zijn er trio’s beschikbaar voor andere huidskleuren, namelijk: Cannoli voor medium huidjes en Shortcake voor de donkere huidjes.

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Colourpop Super Shock Cheek Highlighter Trio | Waffle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge