Colourpop x KATHLEENLIGHTS | Super Shock Shadow Quad

img_7689

Neutrale, nude tinten zijn leuk en draagbaar. Maar opvallende en bijzondere kleuren zijn nog leuker! Daarom bestelde ik dit quad bij Colourpop. Dit quad is gemaakt in samenwerking met de bekende YouTuber Kathleen Lights. Vier bijzondere kleuren, die goed bij elkaar passen. Vandaag laat ik dit quad met vier losse oogschaduws aan jullie zien.

img_7698

De kleuren zien er prachtig uit! Van boven naar onder, links naar rechts zie je: Weenie (pearlized), Porter metallic), Telepathy (ultra-metallic) en Midnight (metallic). Drie vrij aparte kleuren en Weenie is een wat meer draagbare kleur.
De kleuren passen allemaal heel goed bij elkaar, terwijl je dat in eerste instantie niet meteen zou verwachten.

img_7706

En hier de swatches. Geen enkele matte kleur in dit quad, maar wel vier prachtige, super goed gepigmenteerde glanzende kleuren. Van links naar rechts zie je: Weenie, Porter, Telepathy en Midnight. Telepathy knalt er echt uit. Hier wilde ik ook direct een look mee maken.

img_7945
img_7944

En hier de look die ik met dit quad heb gemaakt. Ik heb alle vier de kleuren gebruikt, Telepathy als hoofdkleur op mijn ooglid, Midnight in de crease, Porter onder mijn ooglid en Weenie in de ooghoek.

img_7707

Dit quad is te koop bij colourpop.com voor $18. Dit komt neer op $4,50 per oogschaduw. Colourpop verzend tegenwoordig wereldwijd, maar wanneer je Shipito.com wilt gebruiken (vanwege de hoge verzendkosten bij Colourpop), kan dit artikel je goed op weg helpen!

 

(Visited 68 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge