Cream Contour | Palette | Make-up Revolution

IMG_0029

Contouren net als Kim Kardashian. Wie wilt dat nou niet? Een smal gezicht zonder af te vallen of plastische chirurgie. Dit kan je allemaal bereiken door je gezicht een beetje te contouren. Ik heb het helemaal ontdekt en ik vind het geweldig. Ik heb het powder contour palette van Make-up Revolution al in huis en hier ben ik dol op. Nu was het tijd voor het cream contour palette. Deze review ik vandaag voor jullie. Lees je mee? 

IMG_0036

Net als bij het powder contour palette, wist ik meteen dat ik dit palette wilde hebben. Ik ben dol op contouren en ik vond het cream to powder contour palette dat ik heb van BeautyUk erg fijn. Daarom wilde ik deze ook erg graag proberen. Bij verschillende make-up guru’s op internet zag ik cream contour paletten en nu wilde ik er zelf ook een. Ik besloot deze van Make-up Revolution te bestellen, omdat ik het merk erg fijn vind en de prijs lekker laag is.

IMG_0038

Op de achterkant kan je zien welke kleuren dit palette bevat. Veel verschillende tinten, fijn! Ook staat er op de achterkant dat dit palette een cream to powder formule heeft. Dit vind ik zelf een erg prettige formule om mee te werken dus ik ben erg benieuwd naar het gebruik.

IMG_0043

De buitenkant van het palette is mooi glanzend zwart, met rose gouden letter. Zoals ik gewend ben van Make-up Revolution en daarom ben ik het ook vergeten te fotograferen. Maar het gaat natuurlijk om de binnenkant en die is prachtig. 8 verschillende kleuren om mee te contouren. Het ziet er zo mooi uit!

IMG_0049

De kleuren hebben geen namen dus ik geef ze even een korte beschrijving. Alle kleuren zijn matte op de kleur rechtsboven na.
Linksboven zie je een lichtroze tint, daarnaast een lichtgele ‘banana’ tint, een peachy lichtroze/oranje tint en rechtsboven een glanzende wit-zilvere tint.
Linksonder een warme donkerbruine tint, daarnaast een koele lichtbruine tint, een warme lichtbruine tint en rechtsonder een warme, lichtroze peachy-bruine tint.

IMG_0058

Hier zie je de swatches van de bovenste rij. De meest linkse tint lijkt bijna op een foundation voor mij, zo goed past de kleur bij mijn huid. Ook vind ik de rechtse highlighter prachtig voor op mijn jukbeenderen, ik heb nog nooit een crème highlighter geprobeerd.

IMG_0074

Swatches van de onderste rij. De meest linkse kleur is echt te donker voor mij, dus deze zal ik niet zo snel gebruiken. De tweede kleur van links ziet er dan wel weer prachtig uit!

2015-11-11

En dan komt het erop aan. Het gebruik.
Linksboven heb ik alleen mijn foundation aangebracht (True Match van L’Oréal).
Rechtsboven heb ik de contour cream aangebracht. Ik heb de lichtroze tint aangebracht als highlighter, gemengd met een beetje van de lichte-peachy tint. De koele bruine tint heb ik aangebracht op de schaduwpunten en de warme lichtbruine tint ook een beetje onder de jukbeenderen. Dit blend ik allemaal in. Het blenden gaat makkelijk, maar niet heel soepel. Ik vind het blenden met een sponsje toch makkelijk dan met een kwast.
Linksonder heb ik alles ingeblend.
Rechtsonder heb ik nog wat van de glanzende witte tint op mijn jukbeenderen aangebracht. Dit zorgt voor een mooie, subtiele glow.

IMG_0336

En dit is het uiteindelijke resultaat. Hier heb ik mijn gezicht afgepoederd en nog wat blush aangebracht op de appeltjes van mijn wangen. Ik vind het effect erg mooi en natuurlijk. Wel moet ik eerlijk zeggen dat het mij wat te lang duurt om het allemaal te blenden, dat ben ik niet gewend. Normaal is het even snel, snel poeder aanbrengen en met deze crème duurt het net wat langer. Daar tegenover staat wel dat dit effect een stuk natuurlijker is. De crème blend zo goed met de huid.

IMG_0055

Ik ben super tevreden met die mooie palette. En dat alles kan je kopen voor €9,99 bij o.a. Beauty88.nl . Zeker een aanrader als je een keer wilt experimenteren met een cream contour palette.

(Visited 1.259 times, 1 visits today)

6 gedachten over “Cream Contour | Palette | Make-up Revolution

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge