Essence | All About Matt! |Primer & Compact Powder

_MG_1783

Soms zijn er van die producten die je keer op keer opnieuw koopt, maar altijd vergeet te reviewen. Dit zijn twee van die producten. De poeder heb ik nu al voor de vijfde keer gekocht en de primer voor de tweede keer. En vandaag vond ik het dan ook echt tijd om er een review over te schrijven! Lees je mee?

_MG_1785

De twee producten komen in de opvallende witte met rode verpakking. Makkelijk te herkennen, maar in het schap liggen ze rechts onderin, waardoor ze toch niet direct in het zicht liggen. Links zie je de compact powder en rechts zie je de oil controle make-up base.
Ik had veel goeds gehoord over deze poeder en primer en dat is ook waarom ik ze aangeschaft heb. De poeder leek me erg fijn, omdat ik erg bleek ben en de meeste budget poeders te donker zijn voor mij. En de primer beloofd de huid de hele dag mat te houden. Dit klinkt echt perfect.

_MG_1788

Op de achterkant staat een hoop informatie.

_MG_1792

Hier zie je de achterkant van de poeder. Een hoop informatie en de ingrediënten. Dit is wat extra informatie die ik van de website van Essence heb gehaald. “Als je een compacte poeder prefereert, is deze fijne poeder de juiste voor jou! Hij kan na je foundation worden aangebracht om je huid te matteren en je make-up te fixeren. Voor een matte, natuurlijke en prachtige uitstraling. perfect wanneer je erop uit gaat met je vriendinnen!

_MG_1794

En hier de achterkant van de primer. Ook weer een hoop informatie en de ingrediënten. “Alles onder controle. De nieuwe make-upbasis is de perfecte ondergrond voor een langhoudende egale teint. De basis is verrijkt met een speciaal ontwikkeld complex evermat™ en helpt de vette huid in balans te brengen. Ook poriën worden fijner en glimmen van de huid wordt tegengehouden. De basis wordt onder de foundation gebruikt.

_MG_1801
_MG_1803

De poeder en primer zijn beide wit van kleur, maar worden transparant als je ze aanbrengt.

2015-05-14

Van linksboven, naar rechtsboven, naar linksonder en rechtsonder.
1. Hier zie je mijn gezicht zonder iets erop. Je ziet dat mijn neus en kin wat glimmen.
2. Hier heb ik alleen de primer aangebracht. Mijn gezicht is meteen al een stuk matter, wauw!
3. Hier heb ik mijn foundation aangebracht, deze is van Sleek en glimt wat van zichzelf.
4. En hier heb ik mijn foundation afgepoederd en wauw. Mijn gezicht is echt compleet mat, maar oogt niet onnatuurlijk. Perfect effect!

_MG_1909

Wanneer ik deze combinatie van producten gebruik, blijft mijn make-up echt heel goed zitten gedurende de dag en blijft mijn gezicht ook erg lang mat. Het overleeft een feestje (als je niet mega veel gaat dansen). Tijdens een warme zomerdag overleeft mijn make-up het nooit, maar op deze manier blijft het toch net wat langer zitten. Ik ben erg tevreden over beide producten en kan ze dan ook aan iedereen aanraden. Ik zelf heb een droge huid, maar als ik deze primer gebruik in combinatie met een niet matte foundation, heb ik nergens last van, geen droge huid of velletjes.

De primer kost €3,29 en de compact poeder kost €2,99. Erg fijne producten voor een klein prijsje.

(Visited 142 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Essence | All About Matt! |Primer & Compact Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge