Essence | ARRIBA!

IMG_0085

Heerlijke zomerse Limited Editions zijn perfect voor tijdens die druilerige weer. Ze zijn perfect voor tijdens de saaie dagen om de dagen wat vrolijker te maken, maar natuurlijk ook voor de zomerse dagen. Vandaag review ik deze vrolijke blush voor jullie! Lees je mee?

IMG_0078

Essence heeft afgelopen maand een hele leuke limited edition uitgebracht. Ik had hem zelf nog niet gespot in de schappen, maar ik probeerde de make-up schappen dan ook even te vermijden.. Tot de 1+1 actie natuurlijk en toen bleek dit pareltje er nog te liggen. Snel verdween deze in mijn winkelmandje, voordat iemand hem kon pakken. Dit is de kleur 01, Baila, Baila!

IMG_0095

Deze blush heeft een super leuk patroon. Lichtroze, donkerroze en oranje. Het patroon doet me een beetje denken aan een kaart. Alle kleuren zijn vrij warm van kleur en dat is precies waar ik van hou.

IMG_0090

Op de achterkant staat nog een hoop informatie en de ingrediënten. Deze blush bevat 9 gram, dit is echt veel voor een blush en je kan er dan ook erg lang mee doen. En dat wil ik ook graag, want een limited edition blush kun je niet opnieuw kopen.

IMG_0102

Is ie niet prachtig zo op het rode strand? ♥

IMG_0110

Swatches. Het mengen van de kleuren zorgt voor een lief, warm, roze kleurtje. Ik zag bij Vera dat de kleur bij haar wat meer neigde naar koraal. De kleur kan wat verschillen per blush, omdat geen enkel patroon hetzelfde is.

IMG_0133

Hier heb ik nog geen blush aangebracht.

IMG_0136

En hier heb ik de blush aangebracht. Ja, het geeft me een gezonde blos en dat is precies waar ik van houdt.

De blush is makkelijk aan te brengen en met mijn blushkwast van Zoeva kan ik hem luchtig aanbrengen wat zorgt voor dit effect.
Deze blush kost €2,99 en is nog tot het einde van de maand verkrijgbaar, dus je moet wel snel zijn als je hem nog wilt bemachtigen.

(Visited 45 times, 1 visits today)

5 gedachten over “Essence | ARRIBA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge