Essence Easy 2 Use | Eyeliner Pen

_MG_8987

Essence heeft haar assortiment weer vernieuwd en uitgebreid. En natuurlijk kon ik dat niet zomaar aan me voorbij laten gaan. Er waren een hoop producten waar ik benieuwd naar was en vandaag review ik het product waar ik wel het meest benieuwd naar was.. De Essence Easy 2 Use eyeliner pen!

_MG_8986

Ik ben echt helemaal dol op eyeliner pennen, ik maak ze echt zo ongelofelijk snel op en gebruik er vrijwel dagelijks een. Nu gebruik ik de Essence eyeliner pen waterproof. Deze vind ik echt super in gebruik, zou deze Easy 2 Use eyeliner pen hem toch van de eerste plaats kunnen stoten?

IMG_8994

Het verschil met de gewone eyeliner pen en deze. Is dat deze eyeliner een andere tip heeft, deze is namelijk niet gemaakt van vilt, maar bestaat uit allemaal haartjes. Dit zou ervoor moeten zorgen dat je hele precieze lijnen, maar ook wat dikkere lijnen kan zetten. “De naam zegt het: superprecieze eyeliner stijlen zijn kinderspel met de nieuwe easy 2 use eyeliner pen. Of je voor subtiel of expressief gaat – dankzij de innovatieve tip zijn alle individuele eyeliner looks supergemakkelijk, zelfs voor newbies!
De enige eyeliner waarbij ik deze tip eerder gezien heb, is de Kat von D tattoo liner. Deze vind ik persoonlijk iets te prijzig, zeker omdat hij niet te koop is bij Douglas o.i.d. Ik kan deze twee eyeliners dus niet met elkaar vergelijken, maar daarvoor kan je wel een kijkje nemen bij VeraCamilla.

IMG_8993

Zoals je op deze foto kan zien bestaat de tip uit allemaal kleine haartjes. De haartjes zorgen voor een super flexibele punt. Zo kan je de dunste, fijnste lijnen zetten.

 

recent 23-2

Oei de swatches lieten me wel een beetje schrikken. De eyeliner lijkt helemaal niet goed zwart, bijna grijs gewoon. Dit is niet waar ik op gehoopt had. Ik wil graag een mooie, diep zwarte eyeliner. Zou dit op het oog wel beter zijn?

20150222_135215

Op bovenstaande foto’s heb ik de eyeliner gebruikt. Zoals je kan zien is de eyeliner niet gitzwart, maar hij ziet er stukken beter uit dan op de swatches.

IMG_8996

Maar hoe vind ik de eyeliner in gebruik? Ik moet zeggen dat ik de eyeliner fijn vind werken. Maar omdat de haartjes zo flexibel zijn, vind ik het moeilijk om mijn eyeliner netjes recht aan te brengen. Wel kan ik hier hele dunne lijnen mee trekken en kom ik bij moeilijke plekjes. Maar is dit mijn nieuwe holy grail? Nee dat zeker niet. En ook voor beginners zou ik deze pen niet aanrader. Dan zou ik zeker gaan voor de gewone eyeliner pen (waterproof) gaan.

Het verschil in prijs? Helemaal niks, beide eyeliner pennen kosten €2,89. Geen geld als je een eyeliner wilt proberen. En geloof me, een stift eyeliner is veel makkelijker om mee te beginnen dan een vloeibare eyeliner!

Q: Hebben jullie al eens eyeliners van Essence geprobeerd?

(Visited 31 times, 1 visits today)

13 gedachten over “Essence Easy 2 Use | Eyeliner Pen

  1. Marjoleinee

   Thanks, gemaakt met het Flawless palette van Make-up Revolution 🙂 en ik zou zeker een eyeliner pen van Essence proberen, die vind ik echt super 🙂

   Reageren
 1. Petra

  Zelf heb ik sinds een tijdje de longlasting eyeliner pen van essence en deze vind ik ook niet echt zwart genoeg…wel jammer dat deze ook niet echt zwart is…handig zijn de pennen zeker wel…

  Reageren
 2. loesblogt

  Wat onwijs jammer dat deze eyeliner niet gitzwart is, want hij ziet er verder prima uit! Maar een diepzwarte eyeliner is toch wel echt een must voor mij.

  Reageren
 3. eachscarhasastory

  Jammer dat hij niet gitzwart is! Met van die haartjes heb ik ook weleens geprobeerd, werkte bij mij voor geen meter 😉 Ik houd het bij de eyeliner pennen van vilt 😉 xoxo

  Reageren
 4. Nienke de Roos

  Wat jammer wat de grijze kleur ! Ik kan je uit eigen ervaring de Essence Superfine Eyeliner aan raden, deze is wel mooi zwart en heeft een super mooi dun puntje ! xx

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge