Essence lipliners | Cute Pink & Transparant

_MG_8535

Een tijdje geleden was ik op zoek naar lipliners. Toen ik voor het essence schap stond zag ik deze twee kleuren liggen en ik dacht: ach voor die ene euro kan ik ze best proberen. Maar ik had nooit verwacht dat ze me zo goed zouden bevallen! 

_MG_8538

Ik nam twee verschillende kleuren mee. 07 Cute Pink en 13 Transparant. De roze kleur nam ik mee voor onder mijn roze lipsticks en de transparante voor onder de andere kleuren. Ik wilde eerst maar eens zien of ik deze potloodjes fijn zou vinden voor ik meerdere kleuren zou aanschaffen.

IMG_8543

Cute pink is een wat oud rozige kleur. Niet een kleur die ik had verwacht bij essence. Maar mooi vind ik hem wel. Hij doet me denken aan de lipstick in Naturel Beauty.

IMG_8563

Het potloodje bevat 1 gram aan product, dit lijkt niet zo veel maar, je kan hier echt een hele tijd mee doen. Verder is hij nog 3 jaar houdbaar, wat veel!
Essence zegt het volgende over de lipliners:
“De coole lipliner kleuren zorgen voor duidelijke contouren en mooie, welgevormde lippen. handig: de lipliner is uitloop-proof en blijft superlang mooi.”
De transparante lipliner kan natuurlijk niet voor duidelijke contouren zorgen maar, hij kan er wel voor zorgen dat de lipstick niet uitloopt.

2015-01-143

Hierboven zien jullie de swatches van de kleuren. Kunnen jullie Transparant zien zitten? Ik vind Cute Pink echt een prachtig, allerdaags kleurtje. Deze kleur kan ik dragen onder vrijwel al mijn roze lipsticks en hier ben ik dan ook erg blij mee. Het potlood is erg zacht waardoor het erg makkelijk aan te brengen is en zo doet het ook geen pijn op de lippen. Toch vind ik Cute Pink fijner werken van Transparant. Transparant is namelijk te zacht, na een keer gebruiken is het hele puntje al op, terwijl dit bij Cute Pink helemaal niet het geval is. Beide potloden zorgen ervoor dat je lipstick langer en mooier op je lippen blijft zitten maar, als ik er dan toch een mag aanraden, ga dan voor Cute Pink of een andere kleur. Want met Transparant kan je volgens mij niet erg lang doen.

Deze potloodjes zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €0,99.

(Visited 48 times, 1 visits today)

10 gedachten over “Essence lipliners | Cute Pink & Transparant

 1. Dina

  Haha van die zachte producten die dan zo snel opraken… Zucht. Vroeger gebruikte ik altijd een wenkbrauwpotloodje van Hema. Bij alle kleuren was het potloodje hard, behalve bij de kleur die ik gebruikte. Dus ik kon om de week weer een nieuwe halen.

  (Misschien was het wel een marketing trucje haha).

  Reageren
 2. Madeleine

  Oehlalala. Ik heb de doorzichtige ook! Gister gebruikt zo fijn. Wat ik er ook prettig aan vind dat ik dan allerlei lippenstiften kan gebruiken ermee. Omdat de lipliner geschikt is voor alle kleuren 🙂

  Reageren
 3. Petra

  lipliners vind ik heerlijk om te gebruiken, ik doe dat dan ook meestal…de lipliners van essence zijn heel erg fijn…

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge