Essence Lipstick | Natural Beauty, Love Me & I Am Yours!

_MG_8349

Ik was al een tijdje op zoek naar een perfecte nude kleur voor op mijn lippen. Nou ja, niet echt nude, eerder een my lips but better kleur. Nadat ik de video van Leonie (van Blushing Beauty) had gezien , wist ik welke kleurtjes ik wilde hebben.
IMG_8356

Het zijn drie (roze) kleuren geworden. Ik ben echt dol op de mooie hulzen van Essence, zwart met een gekleurd randje in het midden die overeen komt met de kleur van de lipstick. Ik vind dat de lipsticks er erg chique uitzien!

_MG_8364

Deze drie kleuren nam ik mee. 07 Natural Beauty, 13 Love Me en als laatste 16 I Am Yours! Allemaal vrij neutrale, roze tinten. Ik zag deze kleuren bij Leonie en ik moest ze gewoon hebben hihi.

_MG_8396

Dit zijn de kleurtjes.
07 Natural Beauty Een super populaire lipstick van Essence, alleen hij was mij nog niet eerder opgevallen. De echte my lips but better kleur. Het is vrijwel exact de kleur van mijn lippen.
13 Love Me Een lichte roze/peachy kleur. Heel last om deze kleur te beschrijven. Een stukje opvallender dan Natural Beauty.
16 I Am Yours! Een wat donkerdere my lips but better kleur.

2015-01-14

Swatches! Van links naar rechts zie je hier 07 Natural Beauty, 13 Love Me en 16 I Am Yours!  Je kan zien dat de kleuren niet heel veel verschillen, maar toch zit er wel degelijk verschil in. 07 Natural Beauty is echt de perfecte my lips but better kleur, 13 Love Me is een wat fellere, licht roze kleur en 16 I Am Yours! is een wat donkerdere my lips but better kleur, niet heel opvallend maar toch aanwezig.
(De lipswatches leken allemaal op elkaar op de foto, dus als je een duidelijk beeld wilt van de kleuren, kijk dan even naar de video van Leonie.)

IMG_8376

Ik ben super blij met deze kleuren, ze zijn een goede aanvulling op mijn stash vol opvallende en rode kleuren. Eindelijk een paar dagelijkse kleurtjes. Ik ben er heel blij mee. En zeker voor het kleine prijsje, deze lipsticks kosten namelijk maar €2,39!

 

(Visited 162 times, 1 visits today)

17 gedachten over “Essence Lipstick | Natural Beauty, Love Me & I Am Yours!

 1. Evelien - http://www.ohfashion.nl

  Dat is echt geen geld voor zulke mooie lipsticks! Goede pigmentatie ook, I love it ♥

  Reageren
 2. Eva

  I love Essence <3
  Ik heb de kleuren natural beauty en on the catwalk al maar ik denk dat ik I am yours en Love me ook ga aanschaffen nu 🙂

  Reageren
 3. Pingback: Essence lipliners | Cute Pink & Transparant | Marjoleinee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge