Essence Liquid Ink eyeliner | The whites & The darks

IMG_0048

Eyeliner is een van de producten die ik vrijwel elke dag gebruik. Meestal gebruik ik zwarte eyeliner, maar ik was ook wel erg benieuwd naar andere kleuren. Toen ik deze budget eyeliners zag liggen, besloot ik ze mee te nemen. Vandaag laat ik deze eyeliners in drie verschillende kleuren zien. 

IMG_0045

Dit zijn de drie kleuren die ik mee heb genomen. Een witte, auberginekleurige en een duochroom-grijs/paars/groen/blauwe eyeliner (duidelijke beschrijving…) De linkse eyeliner komt uit The Whites collectie en de andere twee eyeliners uit The Darks collectie.  Op internet vond ik de namen van deze eyeliners, maar die staan niet op de verpakking.
De namen zijn als volgt (van links naar rechts): Light White, Edgy Plum en As You Want.

IMG_0062

De verpakking is simpel, maar ik vind het erg fijn dat je de kleur door de verpakking heen kan zien. Zo kan je meteen zien welke kleur je in handen hebt.

IMG_0054

Het kwastje van deze eyeliner is heel simpel en werkt voor mij altijd prima. Geen vilten-tip, gewoon een kwastje.

IMG_0058

Dit zijn de swatches van de eyeliners. Om eerlijk te zijn vallen ze wat tegen, ik had de liners wat intenser en dekkender verwacht. Nu moet ik een aantal keren over hetzelfde lijntje gaan om de kleur intens en dekkend te krijgen.

IMG_0081

Hier zie je de grijze eyeliner. Prima, maar hij is niet zo intens.

IMG_0085

Hier heb ik een combinatie gemaakt van de witte en grijze eyeliner. De witte eyeliner is veel intenser dan de grijze. De combinatie vind ik erg mooi.

IMG_0098

De aubergine-kleurige eyeliner vind ik daarentegen wel weer erg mooi. Deze kleur ga ik vaker dragen!

IMG_0045

Al met al ben ik tevreden over deze eyeliners, maar ik ben niet omver geblazen. Maar voor de €2,59 die je hiervoor betaald vind ik dat helemaal prima.

(Visited 105 times, 1 visits today)

9 gedachten over “Essence Liquid Ink eyeliner | The whites & The darks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge