Etos Make-up | Eyeshadow Palette, Mascara en Eye Shadow Primer | Review

IMG_0298

Een tijdje geleden ontving ik een heel leuk pakketje van Etos. Hierin zaten 10 verschillende make-up producten die ik, als insider van Live Life Gorgeous, mocht gaan testen. Ik heb de make-up de afgelopen tijd uitgebreid getest en vandaag heb ik de eerste review voor jullie. Met vandaag het eyeshadow palette, de mega volume mascara en eyeshadow primer. Lees mee als je benieuwd bent! 

IMG_0297

Hier zie je de producten, Links de eyeshadow primer, in het midden het eyeshadow palette en rechts de mega volume mascara. De verpakkingen zien er in ieder geval erg mooi uit.

IMG_0307
IMG_0308

Ik begin met de oogschaduw primer. Deze zit in een simpel, maar leuk, licht roze tubetje. Een handige opening, waar je goed mee kan doseren. Zier er erg goed uit. Ook staan de ingrediënten vermeld op de verpakking (onder het stickertje). Dus deze kan je checken in de winkel als je hier benieuwd naar bent.

IMG_0330

Zo ziet de eyeshadow primer eruit, voordat je hem gemengd hebt. Als je een paar keer in het tubetje knijpt en een beetje schud, heeft de primer een fijne structuur.

IMG_0319 IMG_0325

Over naar het oogschaduw palette. Een smokey eyeshadow palette. 6 koele tinten, variërend van licht naar donker. De meeste kleuren zijn mat, behalve de tweede kleur van rechts. De kleuren hebben geen namen, helaas.
De kleuren zien er erg mooi uit en het zijn zeker de goede kleuren voor een smokey eye, maar ook voor een neutrale dagelijkse look.

IMG_0331

En hier zijn de swatches. Ze zien er erg goed uit voor een budget palette. De oogschaduws zijn wat poederig, maar over het algemeen ben ik erg tevreden. Deze swatches zijn dan ook gemaakt zonder primer, met primer komen ze beter uit.

IMG_0312 IMG_0316

En als laatste, de mega volume mascara. Ik gebruikte ‘vroeger’ altijd de mascara van Etos. Maar de laatste tijd was ik zo verslaafd aan mijn clump defy, dat ik niks anders meer probeerde. Ik besloot deze mascara een kans te geven en hem te proberen.

IMG_0595

En deze mascara is super fijn. Hij klontert niet, maakt mijn wimpers intens zwart en zorgt voor meer volume en lengte.

IMG_0591

En dit is de look die ik maakte met deze producten. De eyeshadow primer zorgt voor een egale basis, die een beetje plakt waardoor de oogschaduw goed hecht. De oogschaduw brengt fijn aan en blend mooi en de mascara werkt perfect.

IMG_0327

Zoals jullie hierboven al konden lezen, ben ik erg tevreden over deze producten van Etos. Ik kan ze stuk voor stuk aanrader. De mascara (€5,99) en eyeshadow primer (€3,99) gebruik ik nu dagelijks en het eyeshadow palette (€6,99) pak ik er vaak bij.

Q: Ken jij de make-up van Etos al? 

(Visited 307 times, 2 visits today)

5 gedachten over “Etos Make-up | Eyeshadow Palette, Mascara en Eye Shadow Primer | Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge