Etos Make-up | Highlighting Powder | Bronzing Powder | Powder Brush

IMG_0340

Een tijdje geleden ontving ik een heel leuk pakketje van Etos. Hierin zaten 10 verschillende make-up producten die ik, als insider van Live Life Gorgeous, mocht gaan testen. Ik heb de make-up de afgelopen tijd uitgebreid getest en vandaag heb ik de tweede review voor jullie. Vandaag review ik de bronzing powder, highlighting powder en de powder brush. Lees je mee?

IMG_0344

Hier zie je de producten. Bovenin de powder brush, links onderin de bronzing powder en rechtsonder de highlighting powder. De producten zien er erg mooi en veelbelovend uit.

IMG_0347 IMG_0350

Ik begin met de highlighting powder in de kleur Gold. Een mooie poeder in een leuke verpakking. Het patroon van de poeder vind ik erg leuk. De kleur ziet er erg mooi, Een mooie warme (maar niet te warme), gouden highlighter.

IMG_0368

Zo ziet de highlighter eruit. Een hele mooie warm, gouden highlighter met een prachtige glans. De highlighter bevat geen grove glitters, maar een mooie glans.

IMG_0353
IMG_0355

Als tweede de bronzer in de kleur Glorious Glam. Ik gebruik eigenlijk altijd matte bronzer, dus ik was erg benieuwd naar deze glanzende variant, met drie kleurtjes. Deze bronzer bevat drie verschillende kleuren, die lijken op een blush, highlighter en bronzer. Het patroon ziet er erg leuk en mooi uit!

IMG_0365

Dit zijn de swatches. Alle kleuren apart en rechts zie je de kleuren gemixt. De kleuren apart lijken inderdaad op een blush, highlighter en bronzer, maar de kleuren gemixt geven een warme gloed aan je gezicht. Erg mooi.

IMG_0362 IMG_0364

Als laatste de powder brush. Een hele zachte en toch stevige kwast. De haren zijn synthetisch, maar toch super zacht.

IMG_0374

Dit is mijn favoriete poeder kwast geworden. Zo fijn.

IMG_0605

Dit is het effect van de highlighter en bronzer op mijn huid. Ik vind het effect zo mooi en natuurlijk.

IMG_0343

Ik ben erg blij met deze producten. De prijzen zijn ook nog eens lekker budget. De highlighting powder kost €3,99, de bronzing powder kost €5,99 en de powder brush kost €7,99. Ik kan deze producten met 100% zekerheid aanraden.

Liefs,
Marjoleine ♥

(Visited 174 times, 1 visits today)

9 gedachten over “Etos Make-up | Highlighting Powder | Bronzing Powder | Powder Brush

  1. Zus ziet

    Mooi setje, welke huidkleur heb jij? Ik ben erg bleek van mezelf, deze kleuren zijn al snel te donker voor me. Misschien ga ik een lichter kleurtje proberen. X

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge