Expert Last Lip Laquer | NYC | 204 Central Park Passion

IMG_0863

Wil je een mooie lipkleur, die comfortabel aanbrengt, super goed gepigmenteerd is en ook nog een lang blijft zitten? Zoek dan niet verder, want ik heb hem gevonden en review hem vandaag voor jullie. 

IMG_0866

Ik heb het over de expert last lip lacquer van NYC. Een product dat me nog niet eerder was opgevallen. Maar ik had er al zo veel reviews over gelezen. Dus toen ik deze kleur zag liggen, moest ik hem meenemen.

IMG_0871

Ik heb de kleur 204 Central Park Passion mee genomen. Een mooie oudroze kleur, ook de meest draagbare van deze lip laquers. Er zijn nog 5 andere kleuren verkrijgbaar verschillende van nude tot donker rood-bruin.

IMG_0876

De applicator is een simpele lipgloss applicator. Ik vind dit zelf de fijnste soort applicator, omdat ik er lekker precies mee kan werken.
Ook kan je hier goed zien dat het een mooie, ietwat donkere oudroze kleur is. Dit is echt mijn favoriete kleur van de afgelopen tijd.

_MG_0894

Zo ziet de kleur eruit op mijn arm. Wat een prachtige kleur en de pigmentatie is echt geweldig. De kleur dekt ook nog eens in één keer.

IMG_0918 IMG_0919

Zo zien mijn lippen eruit als ik er niks op heb zitten. Alleen een klein laagje lippenbalsem om mijn lippen nog wat extra hydratatie te geven voordat ik de lip laquer aanbreng.

IMG_0949 IMG_0947

En hier heb ik de kleur aangebracht. Een hele mooie oudroze kleur, maar toch heeft de kleur iets fellers op de lippen dan in de huls. Een perfecte kleur voor elke dag, maar ook voor een feestje. Ook dekt deze kleur perfect en dat met maar één keer aanbrengen.

_MG_0978

Wat vind ik dit toch een prachtige kleur. Ook houdt hij erg lang en hoef ik hem gedurende de dag maar twee keer bij te werken. Ook voelt de laquer comfortabel aan op de lippen en plakt niet.
En dat alles voor maar €3,99!

(Visited 67 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Expert Last Lip Laquer | NYC | 204 Central Park Passion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge