Eyeliner Pen | Waterproof | Essence

_MG_0895

Eyeliner is echt een onmisbaar product in mijn ogen. Het gaat mijn ogen meer dementie en ook krijg ik er een wakkere blik van en lijken mijn wimpers voller. Maar wat als je ‘s ochtends geen tijd hebt om een precies lijntje te zetten met een kwastje en gel eyeliner? Vandaag laat ik jullie mijn snelle en makkelijke oplossing zien! Lees je mee?

_MG_0899

Ik heb het over de eyeliner pen van Essence. Echt mijn favoriete eyeliner, maar ik had hem nog nooit eerder gereviewd. Deze eyeliner is waterproof, heeft een dun stiftje voor een precieze lijn en ook is deze eyeliner long lasting en smudge proof. Ook is deze eyeliner (net als alle andere producten van Essence) niet getest op dieren.

IMG_0903

Zo ziet het stiftje eruit. Een vilten stiftje met een spitse punt. Zo kan je heel precieze en dunne lijnen zetten.

IMG_0908

De swatches op mijn arm. Hier kan je zien dat de kleur echt diep zwart is en dat je er dunne en dikke lijnen mee kan zetten. Ik moet wel bekennen dat ik deze lijnen heb gezet met mijn rechterhand en dat ik mijn eyeliner altijd aanbreng met mijn linkerhand. De lijn had dus nog iets dunner gekund.

2015-04-19

Hier zie je het effect van de eyeliner. Linksboven met alleen oogschaduw, rechtsboven met eyeliner maar nog zonder wing, linksonder eyeliner met wing en rechtsonder met eyeliner en mascara.

_MG_0975

Ik ben erg tevreden over deze eyeliner. Maar dat kan ook niet anders, want het is echt mijn absolute favoriet. En de prijs is nog beter, namelijk €2,89!

(Visited 81 times, 1 visits today)

8 gedachten over “Eyeliner Pen | Waterproof | Essence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge