Eyelure False Lashes | Naturals 020 | Volume 070

IMG_0695

Nepwimpers. You either love it or hate it. Ik vind dat je met behulp van mooie nepwimpers een look helemaal af kan maken. Ik was al bekend met de wimpers van Essence en Catrice, maar ik wilde eens wat anders, wat  luxer. Ik kwam uit bij de (makkelijk verkrijgbare) wimpers van Eylure. En vandaag ga ik deze voor je testen. Ik kocht twee soorten, nummer 070 en nummer 020. Lees je mee? 

IMG_0697

Ik koos deze twee setjes. Links zie je wimpers uit de volume lijn, nummer 070. Ik was erg benieuwd naar het effect van deze wimpers. Ik heb deze gekozen voor tijdens een feestje of het uitgaan. Rechts zie je wimpers uit de naturals lijn, nummer 020. Deze wimpers wilde ik proberen voor overdag.

IMG_0706

Laten we beginnen met de naturals, nummer 020. Deze zien er heel natuurlijk en schattig uit in de verpakking. Wel ziet het er niet stevig uit. Ik ben benieuwd.

IMG_0708

Op de achterkant van het doosje zie je hoe de wimpers eruit zien op het oog. Leuk detail, want ik kan me voorstellen hoe moeilijk het is om wimpers uit te kiezen in de winkel.
Ook zie je de instructies voor het aanbrengen van de wimpers.

IMG_0714

Je krijgt er wimperlijm bij, dus die hoef je gelukkig niet los te kopen.

IMG_0718

Eerst kijk je op de wimpers passen. Zo te zien zijn deze goed.

/

Dan breng je wat van de wimperlijm aan op de wimpers en laat je dit even kort drogen. Tot het plakkerig wordt.

IMG_0729

En aanbrengen maar. Deze wimpers zitten niet helemaal perfect op mijn ooglid. Ik weet niet of jullie het kunnen zien, maar de voorkant lijkt niet helemaal te hechten. Het effect vind ik wel erg mooi, maar het is jammer dat deze wimpers niet perfect blijven zitten.

IMG_0701

Op naar de volgende wimpers, deze zijn voor volume. Ze zien er erg mooi uit in de verpakking.

IMG_0704

Ook hier zie je weer de informatie en de foto op de achterkant. Altijd handig.

IMG_0748

Zo zien ze eruit, uit de verpakking.

IMG_0753

Aanbrengen maar.

IMG_0763

Kijk, dit is het effect waar ik naar op zoek was. Prachtige lange wimpers, zonder heel nep te lijken. Dit effect vind ik echt prachtig!

IMG_0699

Ik ben erg tevreden over de wimpers, maar zeker over de 070 volume. Deze vind ik erg fijn en gebruik ik dan ook graag. Ik vind het erg jammer dat de naturals niet zo goed blijven zitten. Ik heb het al geprobeerd met andere lijm, maar niks helpt. Heeft iemand hier nog tips voor?
De wimpers zijn te koop voor €7,99 bij o.a. Boozyshop.nl en Douglas.

Wat zijn jouw favoriete nepwimpers en wat vind je ervan? 

(Visited 112 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Eyelure False Lashes | Naturals 020 | Volume 070

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge