False Lash Effect | Waterproof | Mascara | Max Factor

IMG_0158

Mascara is het meest gebruikte beauty-product door vrouwen. En dat is natuurlijk niet voor niks zo. Het zorgt voor een open blik, langere wimpers en niet te vergeten, zwarte wimpers. Ik gebruik dit product echt elke dag, zelfs op een dag waarop ik verder geen make-up draag. En nu de zomer er (opnieuw) aankomt vond ik het wel weer eens tijd voor een goede, waterproof mascara. Ik had veel goeds gehoord over de gewone, niet waterproof, false lash effect mascara. Vandaag probeer ik de waterproof variant. Lees je mee?

IMG_0159

Deze mascara komt in een mooie zwarte verpakking met blauwe accenten. “Valse wimper effect. Verdubbel de omvang van je wimpers.* (t.o.v. gemiddelde onopgemaakte wimpers.)”

IMG_0163

Op de achterkant staat nog een hoop informatie en ook staat er een afbeelding bij van de borstel. Deze leek me vrij groot, maar omdat ik zo veel goede dingen hoorde over deze mascara wilde ik hem toch proberen. De beloftes klinken in ieder geval erg goed! Ook leuk, de tip van de make-up artist.

IMG_0165

Hier zie je de ingrediënten.

IMG_0172

En zo ziet de mascara er zelf uit. Een mooie, mat zwarte huls met zilvere letters en een blauw detail om aan te geven dat het een waterproof mascara is.

IMG_0182

Hier zie je de borstel. Hij is vrij dik, maar hij heeft wel lange, dunne plastic haartjes. Ik ben benieuwd naar het effect van deze borstel.

2015-07-029

Hierboven heb ik het effect van deze mascara weergegeven.
1. Zonder mascara.
2. Met oogpotlood, hierdoor lijken mijn wimpers al wat voller.
3. Met eyeliner, hierdoor lijken mijn wimpers weer wat voller.
4. Hier heb ik een laagje mascara aangebracht. 
5a. Hier heb ik een tweede laagje aangebracht. 
5b. Hier zie je het effect van twee laagjes van onderaf. 
Mijn wimpers zijn echt een stuk voller geworden door deze mascara en hij brengt echt super makkelijk aan, de mascara is veel minder droog dan ik gewend ben van waterproof mascara’s. Ook voelen mijn wimpers niet hard aan, maar juist heel natuurlijk.

IMG_0189

Ik ben heel erg tevreden over deze mascara. Normaal vind ik waterproof mascara’s totaal niet fijn maar dit is echt een uitzondering. De mascara brengt fijn aan en klontert totaal niet. Hij blijft echt als een huis zitten, hij overleeft een regenbui, een douche en toen ik hem eraf wilde halen met Kruidvat micellair water bleef deze gewoon zitten. Ik moest er echt mijn Garnier micellair water voor pakken of een vettige oogmake-up remover gebruiken.
Deze mascara kost €16,99 en is verkrijgbaar bij de drogisterijen en in verschillende webshops. Als je van plan bent om deze mascara aan te schaffen, hou de acties dan goed in de gaten, want er is vaak een 1+1 of andere actie. Dat scheelt toch wel weer wat geld!

(Visited 49 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge