Flawless Finish Foundation | Porcelain | Eyes Lips Face

IMG_0589

Foundation is echt een onmisbaar product voor mij. Het zorgt voor een mooie, egale huid. Ik vind het dan ook altijd leuk om een nieuwe foundation te testen. Wie weet is dit wel een nieuwe favoriet. Lees je mee?

IMG_0591

De foundation komt in een mat zwarte verpakking met een doorzichtig gedeelte. Deze foundation zit in de studio lijn van elf. Dit is de iets duurdere lijn van elf. Elf heeft nog twee andere lijnen, de minerale lijn en de make-up van een paar euro. Elf heeft alleen geen foundation in de laatste lijn zitten.
Voor een finish zonder oneffenheden kies voor de zijdeachtige e.l.f. Foundation. De formule is zonder olieen geeft een mooie half matte finish. De huid glanst de hele dag door. Deze foundation bevat SPF-15 om je huid tegen zonbeschadiging te beschermen.

IMG_0595
IMG_0600

Op de achter- en onderkant staat een hoop informatie. Alle ingrediënten en nog wat informatie over hoe je het product moet bewaren. Ook staat hierop waar elf voor staat.

IMG_0602

De foundation komt in een mooie, stevige glazen pompflacon met een mat zwarte dop. De verpakking voelt vrij zwaar en stevig aan. Het voelt als een luxe flacon.

IMG_0608

Op de achterkant van de flacon staat wel een aparte uitleg. Het is een instructie voor zonnebrand. Hmm, ik gebruik mijn foundation niet op de manier waarop ik zonnebrand gebruik. Wel handig om te weten dat er spf 15 in deze zonnebrand zit.

IMG_0606

Op de onderkant staat de kleur.

IMG_0613

De foundation heeft een handig pompje. Dit vind ik de meest hygiënische manier om foundation uit de flacon te halen. En tegelijkertijd is het ook een handige manier om te doseren.

IMG_0104

Dit is de hoeveelheid van één pompje.

IMG_0107

Hier heb ik de foundation een beetje uitgesmeerd. De foundation heeft een dikkere structuur dan ik gewend ben. Ik ben benieuwd hoe dit gaat voelen op mijn gezicht.

IMG_0110

Hier heb ik de foundation verder uitgesmeerd. De kleur lijkt goed te matchen met mijn huid en daar ben ik erg blij mee.

IMG_0150

Zo ziet mijn huid eruit zonder foundation. Helaas is mijn huid de laatste tijd wat minder egaal. Daarom gebruik ik de laatste dagen even geen foundation, maar ik wilde deze foundation toch erg graag testen.

IMG_0162

Hier heb ik een pompje verdeelt over mijn gezicht. Altijd een erg mooi gezicht hihi.

IMG_0166

En zo ziet de foundation eruit wanneer ik heb uitgewerkt en ingebeld heb. De foundation is veel dikker dan ik gewend ben en daarom vond ik het ook lastiger om in te werken. Ik raad je dan ook aan om deze foundation te blenden met je vingers (of een beautyblender), maar niet met een kwast. Toen ik deze foundation aan wilde brengen met een kwast kreeg ik een heel cakey en onnatuurlijk effect. Maar het effect op deze manier is juist heel mooi. Dekkend, maar toch natuurlijk.

IMG_0290

Hier heb ik de rest van mijn make-up aangebracht. Nog een beetje concealer, poeder, blush en bronzer en natuurlijk mijn oogmake-up. Ik vind het effect er erg mooi uit zien. En het beste. De foundation blijft echt de hele dag op zijn plek zitten.
Deze foundation is verkrijgbaar bij eyeslipsface en kost €6,80. Zeker een fijn prijsje voor een hele fijne foundation.

(Visited 77 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Flawless Finish Foundation | Porcelain | Eyes Lips Face

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge