Fortune Favours The Brave!

IMG_0131

Toen ik op Instagram weer een prachtig palette voorbij zag komen, dacht ik dat deze onbereikbaar zou zijn. Tot ik zag dat het van een heel bereikbaar en betaalbaar merk was: Make-up Revolution. Dit palette is in samenwerking met BritishBeautyBlogger. Het palette zag er geweldig uit en ik besloot hem te bestellen. Vandaag laat ik het aan jullie zien!

IMG_0136

Het palette is prachtig rose goud met zwarte letters en een heel mooi logo. Het palette is redelijk groot, maar niet te groot.

IMG_0153

En de binnenkant van het palette is echt prachtig. Er zijn zo veel verschillende kleuren in verschillende finishes van mat, tot shimmer tot metallic. Voor ieder wat wils. Ga je voor een lichte, opvallende of een donkere smokey eye? Het kan allemaal met dit palette.

IMG_0142

Alle kleuren hebben namen, heel fijn voor de beautybloggers. Ik vind het leuk dat ze de namen: Fortune, favour, brave & the revolution hebben gebruikt.

IMG_0169 IMG_0170

In het palette zit ook een dubbelzijdig kwastje, waarom begrijp ik niet helemaal, want ik vind het helemaal geen fijn kwastje om eerlijk te zijn.

IMG_0159

Maar het gaat natuurlijk over de prachtige oogschaduws in dit palette. Ik kon echt niet wachten om met dit palette aan de slag te gaan.

IMG_0172

Dit is de bovenste rij. Alle kleuren zijn enorm goed gepigmenteerd, wauw!
Hier zie je: Glimmer, Buffer, Peachy, Hope, Fortune, Skylight, Transformer en Midnight Rainbow.

IMG_0173

De tweede rij, weer prachtig gepigmenteerd op Smoothie na.
Hier zie je: Ice Cloud, Golden Coins, Cashmere, Tip Top, Yes Please, Green Machine en Smoothie.

IMG_0174

De derde rij, wederom prachtig gepigmenteerd en de paarse kleur is zo mooi!
Hier zie je: Caffeine Fix, Latte, Pink Diamond, Creme, Drama Queen, Lonely Planet en Blacqua.

IMG_0176

En dan de onderste rij. Echt weer prachtige kleuren en dat pigment. Ik kan er nog steeds niet over uit dat de kleuren zo goed zijn voor zo’n lage prijs.
Hier zie je: Soft, New World, Favour, Sunset Hour, Super Gold, Winning, Brave en The Revolution.

IMG_0182

En dit is de look die ik met dit palette heb gemaakt. Iets heel anders dan ik normaal zou doen, maar dit palette daagde me echt uit om iets nieuws te proberen. Ik heb voor deze look de blauwe tinten (Skylight & Midnight Rainbow), de donkergroene tint (Transformer), licht bruin (Latte) en de witte highlighters (Ice Cold & Soft) gebruikt. Daarnaast gebruikte ik een zwart oogpotlood, paarse eyeliner en een witte color tattoo.

IMG_0163

Ik denk dat jullie wel weten wat ik van dit palette vind.. Namelijk geweldig. Het is echt een geweldig palette, je kan hem voor elke gelegenheid gebruiken en je kan hier bijna alle looks wel mee creëren. De enige kleur die ik nog mis is een mooie rode kleur, dan zou het palette echt helemaal perfect zijn geweest. Maar al met al, ben ik gewoon super tevreden. Dit palette kost €14,99, voor 30 oogschaduws, dit komt dus neer op 50 cent per oogschaduw!
Voor deze prijs raad ik dit palette zeker aan, maar zelfs al kostte dit palette €20 of 25, zou hij dit nog steeds waard zijn. Dit palette kan je bij verschillende, Nederlandse webshops kopen waaronder makeupmusthaves.nl.

(Visited 152 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Fortune Favours The Brave!

  1. Astrid

    Deze vind ik ook zo gaaf! Ik wil ‘m ook! Maar mag het nu niet kopen van mezelf 🙂 De foto’s zijn in dit artikel heel klein, ik weet niet of het aan mijn computer ligt, maar misschien is er iets mis gegaan? Ik dacht, ik zeg het even!
    Astrid onlangs geplaatst…Essence Touch up to go reviewMy Profile

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge