Goodluck Trolls by Mac | Paradisco & Suns Out, Buns Out | Review

IMG_2526

Trolletjes, mijn favoriete poppetjes uit mijn jeugd. Toen Mac uitkwam met deze collectie, kon ik dus niet anders dan iets te bestellen. De collectie zit vol met mooie producten, maar twee oogschaduws spraken mij het meeste aan. En deze oogschaduws review ik vandaag voor jullie.

IMG_2538

De verpakking is enorm leuk, met al dat gekleurde trollenhaar. Zo’n leuke verpakking heb ik nog niet eerder gezien.

IMG_2539

De twee kleuren die ik bestelde zijn Paradisco en Suns Out, Buns Out. Die namen zijn zo leuk!

IMG_2540

En dit zijn de oogschaduws. Een leuke paarse verpakking met een schattige opdruk, cute.

IMG_2557

Op de achterkant staat nog wat informatie over de oogschaduws. Zo heeft Paradisco een Frost finish en Suns Out, Buns Out een Veluxe Pearl finish.

IMG_2546

En dit zijn de kleuren, links zie je Suns Out, Buns Out en rechts zie je Paradisco. Suns Out, Buns Out is een gouden kleur met een ietwat groene ondertoon en Paradisco is een rosé-gouden kleur.

IMG_2553

De oogschaduws hebben een leuke opdruk (hoe noem je dit?), van een, hoe kan het ook anders, trolletje.

IMG_2563

En hierboven zie je de swatches. Links Suns Out, Buns Out en rechts Paradisco. Je kan duidelijk zijn dat Suns Out, Buns Out een stuk meer metallic is dan Paradisco. Ook merk ik dat Suns Out, Buns Out een stuk zachter aanvoel en in één veeg dekt , terwijl je Paradisco veel meer moet opbouwen.
Maar naast dit feit, vind ik beide oogschaduws prachtig.

IMG_2573

En dit is de look die ik met de oogschaduws heb gemaakt. De kleuren komen niet helemaal tot hun recht op de foto.
Suns Out, Buns Out heb ik aangebracht op mijn gehele ooglid en Paradisco geblend in de outer-V.

IMG_2570

Ik vind het beide erg mooie oogschaduws. Paradisco is meer voor elke dag en Suns Out, Buns Out voor een opvallendere look. Ik hoopte dat Paradisco ook wat meer gepigmenteerd zou zijn, een opvallende rosé-gouden kleur voor op het ooglid leek me wel wat.
Maar ik tegenstelling tot Paradisco, heeft Suns Out, Buns Out mij totaal niet teleurgesteld. Een prachtige, goed gepigmenteerde oogschaduw zoals ik verwacht van Mac.

De oogschaduws uit deze collectie zijn nog steeds beschikbaar op maccosmetics.nl en kosten €20 per stuk. Dit is natuurlijk niet goedkoop, maar voor een goede oogschaduw heb ik dit wel over (dus voor Suns Out, Buns Out wel en voor Paradisco niet). De oogschaduw is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, twee bovengenoemde en daarnaast nog een zwarte, witte en blauwe kleur.

(Visited 79 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Goodluck Trolls by Mac | Paradisco & Suns Out, Buns Out | Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge