Kiko Ultra Tech Curve | Curving Mascara

IMG_0177

Er is één beauty product dat ik elke dag gebruik. Ik ga nooit de deur uit zonder dat ik dit product gebruik. Ik heb het natuurlijk over mascara. Mijn favoriete mascara is de Max Factor Clump Defy en toen ik deze op was ging ik op zoek naar een vergelijkbare mascara. Bij Kiko vond ik deze Ultra Tech Curve, Curving Mascara. Ik was erg benieuwd en nam hem mee naar huis. Vandaag review ik hem. Zou deze mascara net zo goed zijn als de Max Factor Clump Defy?

IMG_0183

De verpakking is erg mooi, strak en zwart. Niks op aan te merken. Ook staat er genoeg informatie op, maar niet teveel.

IMG_0184

Het borsteltje is licht gebogen en gemaakt van plastic met allemaal kleine stekeltjes. Het borsteltje deed me denken aan het borsteltje van de Max Factor mascara.

IMG_0186

Hier heb ik een vergelijkingsfoto gemaakt. De borsteltjes lijken heel erg veel op elkaar en ik hoop dan ook dat de werking hetzelfde is.

IMG_0233

Hier zie je het resultaat van de mascara op mijn wimpers. Het effect is niet ‘wauw’ maar wel prima. Ik heb van mezelf namelijk vrij korte wimpers die snel aan elkaar gaan klonteren. Deze mascara krult mijn wimpers en zorgt er tegelijk ook voor dat ze gesepareerd worden.
Het effect had van mij wel wat extremer gemogen en ik had mijn wimpers graag wat langer gezien. Natuurlijk is deze mascara daar niet voor, dus daar kan ik hem niet op af rekenen.
Deze mascara kost nu €3,90 en is te koop in de Kiko winkels of online op http://www.kikocosmetics.com/.

(Visited 57 times, 1 visits today)

5 gedachten over “Kiko Ultra Tech Curve | Curving Mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge