LA Girl | Pro Conceal | High-Definition Concealer

IMG_0911

Er is een concealer die ik zo vaak voorbij heb zien komen in blogland. De Pro Conceal, high-definition concealer van La Girl. Volgens vele een geweldige concealer, voor iedereen. Ik was erg benieuwd naar de concealer van La Girl dat ik besloot hem te bestellen. Hoe goed is deze concealer en is de lichtste kleur, licht genoeg? Dat vertel ik je vandaag. Lees je mee? 

IMG_0913IMG_0912

De concealer komt in een vrij simpel tubetje. Het ziet er vrij goedkoop uit, niet bijzonder. Wel staan de ingrediënten er duidelijk op en staat de kleur vermeld. Ik heb de kleur Porcelain gekocht, dit is de lichtste kleur.

IMG_0915
IMG_0921

Het fijne aan deze concealer is het kwastje. Het is geen standaard applicator maar een echt kwastje met synthetische haartjes. Een handige manier om concealer plaatselijk en gericht aan te brengen.

IMG_0922

Wauw. Een super dekkende concealer en ook nog eens heel licht. Het ziet er echt perfect uit!

IMG_0958

Aanbrengen. Dit gaat echt heel gemakkelijk en snel.

IMG_0961

En blenden maar. De concealer laat zich makkelijk blenden en uitwerken met een vochtig sponsje zoals de beauty blender of de rt miracle complexion sponge. Maar ook met je vingers of een ander kwastje gaat het prima.

IMG_0966

En dit is het effect. Ik ben wel erg wit, maar dat komt omdat mijn foundation eigenlijk net te licht was. Maar zoals je kunt zien dekt de concealer erg goed en zie je nergens meer oneffenheden. Ook ziet de concealer er niet onnatuurlijk uit en gaat deze niet ophopen in de lijntjes.

IMG_0919

Voor de €4,99 die deze concealer kost ben ik zeker tevreden. Het is een fijne concealer, die goed dekt, niet in de lijntjes trekt en ook nog eens lekker licht is. Het fijne aan deze concealer is dat hij verkrijgbaar is in zo veel verschillende kleuren. Voor iedereen is er wel een geschikte tint te vinden en dat vind ik een erg groot voordeel. Ik ben zeker tevreden en zou hem zo opnieuw kopen!

(Visited 74 times, 1 visits today)

Een gedachte over “LA Girl | Pro Conceal | High-Definition Concealer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge