Lipsmackers!

IMG_7448

Ik zal het maar meteen toegeven. Ik ben helemaal dol op lippenbalsem. Ze gaan er bij mij zo snel doorheen, je zou bijna willen zeggen dat ik ze op eet. Natuurlijk doe ik dat niet echt! Maar wauw, ze gaan heel snel op bij mij. Dus toen ik deze zag liggen, kon ik het niet laten.. Ze moesten mee naar huis!

_MG_7440

Ik heb Lipsmackers altijd al leuk gevonden en elke kerst zeurde ik bij mijn moeder om het leuke Coca Cola blikje. Maar deze heb ik nooit gekregen, want of hij was te duur of hij was voor de zoveelste keer uitverkocht.

IMG_7472

Dit zijn alle lipsmackers die er in de verpakking zitten. 3x Coca Cola, 4x Fanta en 1x Sprite. Deze merken vallen allemaal onder Coca Cola.
De lipsmackers zien er kleurrijk en vrolijk uit, alleen al leuk om te zien!

IMG_7475

De sticks zelf hebben ook allemaal een kleurtje, ongeveer de kleur van het drankje. Leuk extraatje 🙂

IMG_7484 IMG_7487

Als eerste de drie Coca Cola smaken.

Coca Cola Regular: Deze lipsmacker ruikt echt heel erg naar zoete cola snoepjes, of wanneer de prik van de Cola af is. Hij smaakt heel subtiel naar cola snoepjes. Ik vind deze echt top omdat het niet te extreem is.

Coca Cola Vanilla: Deze lipsmacker ruikt eigenlijk precies hetzelfde als de bovenstaande, alleen smaakt deze wat zoeter.

Coca Cola Cherry: Deze lipsmacker ruikt heel lekker zoet naar kersensnoepjes. Ook ruikt hij licht naar Cola. En hoe smaakt deze? Lekker naar kersensnoepjes! Yum, dit is zeker weten mijn favoriet!

IMG_7505 IMG_7512

De vier Fanta smaken:

Fanta Orange: Een combinatie van sinaasappel snoepjes en Fanta. Dat is precies hoe deze lipsmackers ruikt en ook smaak. Ook niet te sterk gelukkig.

Fanta Pineapple: Ik weet niet hoe deze Fanta in het echt ruikt, maar deze lipsmacker ruikt heerlijk. Ik ben dol op ananas en daar ruikt deze lipsmacker echt naar. Je kent vast wel die stukjes ananas uit blik? Zo smaakt deze lipsmacker! Wat een topper 🙂

Fanta Grape: Grape betekend eigenlijk gewoon: druiven. Maar ik vind deze lipsmacker absoluut niet naar druiven ruiken of smaken. Dit is de enige lipsmacker die ik echt niet lekker vind ruiken of smaken. Heel chemisch. Jammer, maarja, is maar één misser.

Fanta Strawberry: Zoete aardbeiensnoepjes. Deze lipsmacker ruikt echt heerlijk en smaakt echt zoals Fanta Strawberry smaakt!

IMG_7494 IMG_7496

En als laatste de Sprite smaak. Deze ruikt heerlijk naar Sprite en .. zo smaakt deze ook! Hoe ze het voor elkaar gekregen hebben, begrijp ik niet. Het is echt bijna ongelofelijk. Deze lipsmacker smaakt echt het meeste naar de bijbehorende Frisdrank.

IMG_7472

Maar naast de geuren en smaakjes.. Werken de lipsmackers dan ook goed? Daar heb ik maar een simpel antwoord op: JA! De lipsmackers werken als een goede, verzorgende lipbalm. Helemaal niks op aan te merken.
Als je, je lippen niet steeds af blijft likken door de lekker smaakjes natuurlijk! hihi 🙂

Ik heb de Lipsmakers gekocht voor €6,99. Dat betekend dus dat ze minder dan één euro per stuk kosten. Stukken minder dan een Labello dus. Deze set was tijdelijk te koop bij de Kruidvat, maar is nog steeds te koop bij Ici Paris XL, ook kan je hier de losse lipsmackers kopen. De prijs van deze set bij de Ici Paris XL ligt rond de €10 en voor een losse lipsmacker betaal je ongeveer €2.

(Visited 84 times, 1 visits today)

8 gedachten over “Lipsmackers!

  1. Farah

    Wat zijn ze schattig! Toen ik voor de 1e keer naar primark ging kocht ik de vanille variant bleef er maar aan ruiken haha

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge