Liquid Foundation | H&M

IMG_0111

Foundation zorgt voor een mooie, egale huid. Maar met een hele lichte huid, zoals ik heb, is het moeilijk om een goede foundation te vinden. Toen ik laatst bij de H&M was, zag ik deze foundation liggen en hij leek mij licht genoeg. Ik nam hem mee en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind. 

IMG_0119IMG_0124

Ik kocht de kleur Alabaster, de lichtste kleur in deze lijn. De verpakking is simpel en tijdloos. De foundation zit in een matte, plastic pompflacon. Het systeem vind ik vernieuwend, het is namelijk geen standaard pompje, maar de bodem komt omhoog elke keer als je de foundation gebruikt. Volgens mij werkt dit systeem met luchtdruk.

IMG_0132

De foundation heeft een dunne substantie, hij loopt zo van mijn arm af. De kleur ziet er goed uit, hij lijkt zo net iets te geel.

IMG_0134

Maar wanneer ik de foundation uitsmeer ziet hij er erg goed uit. De huid op mijn arm is namelijk wat rozer dan de huid op mijn gezicht.

IMG_0150

En zo ziet de foundation eruit op mijn gezicht. De perfecte kleur voor mijn lichte huid. De dekking is mooi egaal wanneer je de foundation aanbrengt met een sponsje.

IMG_0262

Ik vind het een hele fijne foundation met een medium dekking. Deze foundation is perfect voor dagelijks gebruik of natuurlijk gewoon op de dagen waarop je foundation wilt gebruiken. Deze foundation is te koop voor €9,99 bij de H&M filialen met een beauty afdeling en natuurlijk ook online.

 

 

 

(Visited 56 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Liquid Foundation | H&M

  1. sabrina

    Past je perfect! Dat pompje vind ik ook super handig! Ik heb het met een dagcreme of serum van Nivea ook gehad, en deo’s van Therme hebben het ook. Die mogen ze voor mij erin houden!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge