L’oréal Infallible Lipstick | 109 Blossoming Berry

_MG_2904

Een lipstick die de hele dag perfect blijft zitten. Wie wilt dat niet? L’oréal belooft dat deze lipstick tot wel 24 uur lang, perfect moet blijven zitten. Ik was erg benieuwd en gooide deze lipstick in mijn winkelmandje. Benieuwd naar mijn mening en ervaringen met deze lipstick? Lees dan snel verder.

_MG_2909

Deze lipstick is verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren. Ik koos voor kleur 109, Blossoming Berry. Een zachte, roze kleur met een felle ondertoon. Geschikt voor de dagen waarop ik een lipkleur wil dragen die te zien is, maar niet enorm opvalt!

_MG_2915

Deze lipstick bestaat uit twee delen. Stap 1 is de lipstick en stap 2 is de beschermende / verzorgende balsem.

_MG_2919

Stap 1. De lipstick is vloeibaar (echt heel vloeibaar) en breng je aan met een sponsapplicator. Een makkelijke manier om de kleur aan te brengen.

_MG_2926

Stap 2. De verzorgende balsem. Dit is een simpele lippenbalsem met een fijne vanillegeur. De balsem gaat waarschijnlijk veel sneller op dan de lipstick, maar je kan ook een andere balsem gebruiken.

2015-05-27

Je brengt de lipstick aan op je lippen, hierna laat je hem drogen (hierdoor gaat de lipstick een beetje plakken) en daarna breng je de balsem aan (nu plakt de lipstick niet meer).
De pigmentatie is echt helemaal geweldig, wauw!

2015-05-028

Boven heb ik niks op mijn lippen en onder heb ik de lipstick aangebracht. Een prachtige roze kleur waar ik helemaal dol op ben!

_MG_2905

L’oréal belooft dat deze lipstick tot wel 24 uur, perfect moet blijven zitten. De hele dag een egale kleur, hydratatie en het lijkt alsof je de lipstick net aangebracht hebt.
En daarom heb ik de hele dag aantekeningen gemaakt over de lipstick.

14:00 Ik heb de lipstick aangebracht.
15:30 De lipstick zit nog perfect, het is net alsof ik hem net heb aangebracht.
17:00 De lipstick zit nog steeds perfect op mijn lippen, ik heb de balsem nog een keer aangebracht om de lipstick weer wat glans te geven.
17:30 Na een soepje zit de lipstick er nog goed op. Ik zie alleen een heel dun randje slijtage aan de binnenkant, maar dit valt totaal niet op.
19:00 Na het avondeten zie ik iets meer slijtage aan de binnenkant, maar verder zit de lipstick nog perfect. Nog geen tijd om bij te werken!
21:30 Na een kop koffie merk ik geen verschil.
23:00 Ik heb op de avond nog een halve zak chips (oeps..) en twee glazen ijsthee op. De slijtage is nog iets meer geworden, maar het valt nog steeds niet op.
00:00 Ik heb ook nog even getest of deze lipstick kiss-proof is en dat is ie zeker. Het enige wat er vanaf gaat is de balsem, maar de kleur blijft perfect zitten.

_MG_2904

Gedurende de dag heb ik de balsem ongeveer 3/4 keer aangebracht. Nadat ik iets had gegeten was de balsem wel van mijn lippen af, maar dit was dan ook alles. Dit is zeker een geschikte lipstick om te dragen op een dag waarop je geen tijd hebt om continu in de spiegel te kijken en je lipstick bij te werken. Ook kan je deze dragen naar een diner, want de lipstick zit zelfs na het diner nog perfect.
Ik raad je wel aan om geen lippenbalsem te gebruiken voordat je deze lipstick aanbrengt, want daardoor droogt hij niet compleet en slijt hij sneller dan normaal. De balsem die je over de lipstick heen aanbrengt, is al verzorgend genoeg.

_MG_3025

Ik ben echt super blij met deze lipstick. Hij is geweldig voor lange dagen en avondjes uit!
De lipstick kost €15,99 , bijna net zo duur als een Mac lipstick. Maar deze blijft echt de hele dag goed zitten en is vaak in de aanbieding. Ik heb deze (samen met de L’oréal True Match foundation) gekocht in een 1+1 gratis actie bij Kruidvat!

(Visited 123 times, 1 visits today)

9 gedachten over “L’oréal Infallible Lipstick | 109 Blossoming Berry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge