L’oréal Paris – Rouge Caresse Lipstick – 101 Tempting Lilac

IMG_1228

Een tijdje geleden deed ik samen met een aantal andere bloggers mee aan een swap. In mijn pakketje vond ik een prachtige L’oréal lipstick. Ik heb nog nooit een lipstick van L’oréal geprobeerd dus ik was erg benieuwd.

IMG_1230

Als eerste de verpakking, die vind ik echt prachtig. Een transparant plastic huls met gouden details en een gouden ‘binnenkant.’ Het ziet er erg luxe uit. Alsof ik als een klein meisje, een dure lipstick van mijn moeder gestolen heb.

IMG_1233

Op de onderkant staat een stickertje met het nummer en de naam van de lipstick. De kleur die ik heb heet 101, tempting lilac.

IMG_1234

Zo ziet de lipstick eruit. De dop is paars, maar de lipstick is duidelijk roze met een koele ondertoon. Maar ik zie geen paars.

IMG_1249

De swatch op mijn arm stelde me een beetje teleur. De kleur lijkt zo mooi in de verpakking, maar op mijn arm is hij eigenlijk vrij licht en totaal niet dekkend. Meer als een gekleurde lippenbalsem.

IMG_1250

Gelukkig geeft de lipstick op mijn lippen wel genoeg kleur af. Een lief, roze en alledaags kleurtje.

IMG_1252

Gelukkig ziet de kleur er op mijn lippen wel mooi uit en ben ik er zeer tevreden mee. Het is een leuke lipstick voor overdag en zeker in de zomer. De lipstick voedt mijn lippen en voelt eigenlijk als een lipbalm. Een fijn product. Deze lipstick is verkrijgbaar bij de drogist voor €7,49.

(Visited 99 times, 1 visits today)

6 gedachten over “L’oréal Paris – Rouge Caresse Lipstick – 101 Tempting Lilac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge