L’Oréal True Match | Foundation | Rose Ivory

_MG_2878

Al jaren ben ik op zoek naar een foundation die de perfecte kleur heeft voor mijn lichte huid. Ik heb er al een gevonden, van Sleek. Maar die is wat ‘vetter’ waardoor deze niet geschikt is voor de warme dagen. Dus ik vervolgde mijn zoektocht en nam een kijkje bij het luxere segment van de drogisterij. En daar vond ik deze foundation, de True Match van L’oréal Paris. Op het eerste gezicht leek deze zeker licht genoeg en daarom nam ik hem ook mee. Lees je mee naar mijn ervaringen?

IMG_2871

De foundation komt in een mooie glazen flacon waardoor hij er luxe uitziet, maar ook zo voelt. Het voelt als een stevige flacon en door het glas kan je makkelijk de kleur zien.

_MG_2895

De verpakking heeft een makkelijk pompje. Dit werkt snel en hygiënisch. Met een pompje komt er ruim voldoende uit voor mijn hele gezicht.

_MG_2882

Op de achterkant staat wat informatie over de foundation. L’oréal zegt dat wanneer je deze foundation gebruikt, je huid binnen 2 weken zachter aan zal over, er gezonder uit zal zien en ook maakt het je huid egaler.
Deze foundation moet zorgen voor een flawless skin. Maar zonder een masker effect te creëren.

_MG_2885

Ingrediënten. Hier kijk ik zelf eigenlijk nooit naar, omdat ik nergens allergisch voor ben. Maar het kan wel handig zijn om deze even te bekijken, mocht je wel ergens allergisch voor zijn.

_MG_2937

Hier zie je de kleur van de foundation. Hij lijkt zelfs iets te licht op mijn arm, maar mijn arm is iets bruiner dan mijn gezicht. Deze foundation heeft een roze ondertoon, maar wanneer ik hem aangebracht heb, is daar nog vrij weinig van te zien.
De foundation is vrij dun, iets wat ik niet had verwacht.  Dus dat is wel even wennen. Maar door de dunne formule is de foundation heel makkelijk te blenden en in te werken in de huid.

_MG_2962

Hier heb ik geen foundation aangebracht. Mijn huid heeft wat roodheden op de wangen, kin en rondom de neus en op de neusvleugels.

_MG_2969
Hier heb ik de foundation aangebracht.  Alle roodheden zijn gewoon verdwenen als sneeuw voor de zon! Wat een mooi egaal effect en de kleur sluit perfect aan bij mijn huidskleur. Dit is echt een True Match!
Hier lijkt de kleur misschien iets te licht voor mijn huid, maar wanneer is blush, bronzer en de rest van mijn make-up heb aangebracht blijkt het toch echt de perfecte kleur.

_MG_2899

Ik ben echt super tevreden over deze foundation. Het is echt de perfecte kleur voor mij, waarschijnlijk is deze is de zomer straks zelfs te licht. Dit is dan ook de eerste kleur die perfect matcht bij mijn lichte huidje. De foundation kost €15,99 en is te koop bij verschillende drogisterijen. Ook is L’oréal vaak in de aanbieding, bijvoorbeeld een 1+1 actie. Dat scheelt je toch weer wat geld. Maar ik vind wel dat deze foundation het geld zeker waard is!
Deze foundation is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils.

(Visited 140 times, 1 visits today)

6 gedachten over “L’Oréal True Match | Foundation | Rose Ivory

  1. Steffi

    Het resultaat is echt heel mooi, al heb jij eigenlijk niet echt een foundation nodig want wauw je hebt echt een mooie egale huid! Ik ben ook altijd opzoek naar lichte foundations en dan is het altijd fijn als je een goede review tegenkomt! (:
    Steffi onlangs geplaatst…Hoe gingen de doelen van mei?My Profile

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge