Mac Faux Lipstick ! | Review

IMG_0005

Soms zie je een product zo ongelofelijk vaak voorbij komen, dat je het niet meer aan kan. Je moet het product gewoon kopen. Dit gevoel had ik bij de mac Faux lipstick. Overal zag ik hem voorbij komen en hij stond prachtig bij iedereen. Ik besloot de gok te wagen en hem te bestellen bij Douglas, alvast een kerstcadeautje voor mezelf. Vandaag laat ik mijn nieuwste aanwinst aan jullie zien. Kijk je mee?

IMG_0007

Mac Faux is de bekende Kylie Jenner kleur. De hype rondom deze kleuren is een beetje aan het verdwijnen dus de lipstick is gelukkig niet meer non-stop uitverkocht.

IMG_0010

De lipstick komt weer in de kogelvormige zwarte huls die kenmerkend is voor mac.

IMG_0021

Faux is een koele bruin/oudroze tint. Een kleur die bij iedereen anders staat, afhankelijk van huidskleur en ondertoon. Bij mensen met een koele ondertoon lijkt deze lipstick wat meer roze en bij een warme ondertoon wat meer bruin. Bij een lichte huid lijkt hij wat donkerder en bij een donkere huid is deze kleur vrij neutraal en misschien wel nude.

IMG_0020

Deze lipstick heeft een Satin finish. Dit wilt zeggen een hoge pigmentatie, goede dekking en een minimale glans.

IMG_0053

Dit is de swatch. Hier ben ik maar één keer met de lipstick over mijn arm gegaan. Wauw, het pigment is echt geweldig. Een mooie neutrale kleur, een my lips but better maar dan net wat donkerder.

IMG_0060

Mijn lippen zijn van zichzelf vrij gepigmenteerd (niet te zien door het beetje foundation op mijn lippen). Mijn huid is erg licht, met een koele ondertoon.

IMG_0062
IMG_0063

En zo ziet mac Faux eruit op mijn lippen. Elke foto is weer anders, maar je kan goed zien dat de lipstick op mijn lippen vrij roze is.

IMG_0069

Ja, eerlijk is eerlijk. Dit is echt mijn favoriete lipstick geworden. De kleur is prachtig neutraal en kan bij elke look en kan elke dag. Ik denk dat dit de eerste lipstick is waarvan ik misschien wel een nieuwe moet gaan kopen over een tijdje.. Ik heb hem namelijk elke dag gebruikt sinds ik hem heb!

IMG_0015

De lipstick is niet goedkoop helaas (zoals we van mac gewend zijn), hij kost namelijk €19,50. Maar daar krijg je een geweldige pigmentatie, comfortabele en bovenal een prachtige lipstick voor terug. De lipstick blijft ongeveer 4 uur goed zitten, zelfs als je een broodje hebt gegeten. Ook slijt deze lipstick mooi en valt het niet op. Als je wat vettigs of gewoon veel hebt gegeten (lees avondeten) dan zou ik hem zeker even bijwerken. Maar als je alleen wat drinkt en een klein hapje eet, kan je deze lipstick natuurlijk langer laten zitten.

(Visited 171 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Mac Faux Lipstick ! | Review

  1. Janine

    Bij jou staat deze erg mooi, Ik denk dat ik hem zelf niet echt ga gebruiken omdat het naar bruin nijgt. Ik ga hem zeker keer testen in de Mac Store! 🙂 Wie weet ben ik dan wel fan!

    xxx

    Janine

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge