Mac | Lustre Lipstick | Flamingo

_MG_1807

Hoe kan een meisje niet verliefd worden op alle lipsticks bij Mac? Een keuze maken lijkt wel onmogelijk! Ik ging voor een perfecte roze kleur, Flamingo. 

_MG_1818

Dit is mijn tweede Mac lipstick. Want een meisje kan toch nooit genoeg lipsticks hebben? Ik was op zoek naar een zacht roze kleurtje, die meer zou opvallen dan een gewone nude lipstick.

_MG_1826

Flamingo is echt een prachtige kleur. Een mix van perzik, roze en koraal. Deze lipstick heeft een lustre finish, een lichte tot medium dekking die op te bouwen is. Ook heeft deze lipstick een gezonde glans, zonder grove glitters. De glans lijkt een beetje op die van een lipgloss.

_MG_1848

Als je het mij vraag is dit echt de perfecte kleur voor de zomer en de lente!

_MG_1873

De swatch ziet er zo goed uit. Niet volledig dekkend, maar toch heeft deze lipstick een geweldige pigmentatie en de kleur vind ik prachtig.

_MG_1926

Zo ziet de kleur eruit op mijn lippen. Een prachtige roze / koraal kleur. Niet te opvallend, maar toch aanwezig. Zoals je kan zien is de kleur niet volledig dekkend, maar toch is hij mooi egaal.

_MG_1909

En zo staat de kleur full face. Ja een perfecte kleur voor de lente en de zomer. Ik vind hem erg mooi staan bij mijn lichte huidskleur en haarkleur. Ik denk dat deze kleur bij veel meiden goed zal staan. Yes, I love Flamingo!

Mac lipstick kosten €19 per stuk en ik vind ze zeker het geld waard!

(Visited 113 times, 1 visits today)

17 gedachten over “Mac | Lustre Lipstick | Flamingo

    1. Marjoleinee Bericht auteur

      Ik vind hem prachtig, maar dan moet ik ook wel zeggen dat ik hele dekkende lipsticks vaak iets minder vind staan bij mij. Misschien heb ik gewoon nog nooit de goede kleur gevonden!

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge