Mac Mehr Lipstick | Review

IMG_0289

De laatste tijd ben ik dol op matte lipstick. Toch had ik zelf nog geen compleet matte lipstick en daar wilde ik verandering in brengen. Ik bracht een bezoekje aan de mac counter, in de Douglas in Amsterdam, en ik liep naar buiten met een mooie lipstick. Ik koos de kleur Mehr, gezien bij vele youtubers en een vriendin van mij. Vandaag laat ik deze kleur ook zien aan jullie. Kijk je mee naar mijn nieuwe pareltje?

IMG_0280

Deze lipstick komt weer in het standaard zwarte doosje. Chique zoals gewoonlijk.

IMG_0320

Mehr is een neutrale, roze kleur met een vleugje bruin. De ondertoon is niet duidelijk koel of warm. Dit is een lipstick wanneer je van een neutrale roze/bruine tint houdt, maar wel een lipstick wilt die je ziet zitten. (Wanneer je een wat minder opvallende lipstick wilt, ga dan voor Faux.)

IMG_0323

Hier zie je de swatch. Het pigment is geweldig en de lipstick is prachtig mat, maar niet zo mat als een liquid lipstick kan zijn.

IMG_0329

En hier zie je de lipstick op mijn lippen. De lipstick accentueert de velletjes wel een beetje. Maar wanneer ik mijn lippen van tevoren scrub en wat lippenbalsem aanbreng, is dit geen probleem. De lipstick zelf brengt erg fijn aan en voelt niet droog aan zoals andere matte lipsticks dat wel kunnen. Wel kan deze lipstick wat uitdrogend aanvoelen als je hem langer draagt, maar daarvoor heb je lippenbalsem.

IMG_0377 - kopie

Ik ben dol op deze lipstick, hij is prachtig en ook perfect voor het hele jaar. Nu in de winter, maar hij is net zo mooi in de zomer. De lipstick blijft een uur of 4 goed zitten. Daarna werk ik hem even bij.
De lipstick kost €19,50 en is verkrijgbaar bij een aantal Douglas filialen, de Mac Store en online op Douglas.nl of maccosmetics.com.

(Visited 244 times, 1 visits today)

13 gedachten over “Mac Mehr Lipstick | Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge