Make-up Revolution Vivid Baked Highlighter

IMG_7975

Oh jongens, wat ben ik toch verwend deze kerst. Ik heb echt een hele hoop prachtige producten gekregen die ik allemaal voor jullie ga reviewen. En ik begin vandaag, met de Vivid Baked Highlighter van Make-up Revolution. Dit schijnt een goede dupe van Nars Albatros te zijn en dat voor maar €3,79!

IMG_7979

Dit is de prachtige highlighter van Make-up Revolution in de kleur Golden Lights. Wauw, in het doosje ziet hij er al prachtig uit!

IMG_7974

Informatie op de achterkant. Deze highlighter bevat 7,5 gram en dat is echt heel veel. Zeker voor een highlighter, want hier gebruik je elke keer maar een klein beetje van.

IMG_7981

Het patroon in de highlighter ziet er al heel mooi uit, net een vingerafdruk. Je ziet duidelijk dat dit een highlighter is met een mooie, gouden glans.

IMG_7987

Wauww… <3

20141231_140635 20141231_140645

En dan de swatches. Het is een hele mooie, wit – gouden highlighter. Boven zie je de foto zonder filts en daar zie je de kleur heel goed. De onderste foto heb ik gemaakt met flits, hier zie je heel goed hoe mooi de highlighter glanst. Ik vind de glans echt prachtig!
De highlighter is helemaal niet korrelig en er komt echt genoeg op je kwast. Wanneer je een wat sterker effect wil creëren kan je hem ook aanbrengen met je vingers.

IMG_7985

Ik heb Nars Albatros niet in mijn bezit, maar ik heb er wel veel van gezien en daarom kan ik toch zeggen dat deze highlighter er heel sterk op lijkt. Ik ben dol op deze highlighter en heb hem bijna dagelijk gebruikt sinds kerst!

(Visited 72 times, 1 visits today)

6 gedachten over “Make-up Revolution Vivid Baked Highlighter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge