Max Factor, Clumb Defy mascara

IMG_7245

Als er een mascara moet noemen waar ik al heel lang benieuwd naar ben, dan is het zeker de Clumb Defy van Max Factor. Ik heb er alleen maar positieve dingen over gehoord. Zou dit de redding zijn voor mijn warrige, onhandelbare wimpers?

IMG_7252

De mascara zit in een mooie, paars-rode huls met zilvere letters. Een simpele huls, maar door het kleurtje staat hij net wat leuker in jouw stash.

IMG_7249

Wat beloofd Max Factor met deze mascara? Mega volume en nul klontjes. Dat klinkt al heel goed!
Onze eerste klontjes-vrije borstel waarmee maximaal volume kan worden gecreëerd dankzij de curved brush. Als dit borsteltje ervoor zorgt dat er geen klontjes op mijn wimpers ontstaan, vind ik dat erg knap. Ik heb moeilijke wimpers en geen enkele mascara zorgt voor een mooie, separeerde en klont-vrije look.
Ook geeft Max Factor nog een tip: Met Max Factor Clumb Defy kunnen er meerdere lagen worden aangebracht om maximaal volume te creëren, dankzij de unieke borstel zullen hierbij geen klontjes gevormd worden.
Alle beloftes klinken erg goed!

IMG_7248

De ingrediënten lijst voor de liefhebbers.

IMG_7256

Zo ziet het borsteltje eruit. Erg korte siliconen haartjes op een gebogen borsteltje. De haartjes zijn vrij stug, dus ik ben benieuwd of de mascara inderdaad, klont-vrij op mijn wimpers terecht komt. Meestal heb ik moeite met korte haartjes, maar we zullen zien.

Blog21

En zo ziet de mascara eruit op mijn wimpers. Op de bovenste foto’s draag ik geen mascara en op de onderste heb ik twee laagjes van de Clumb Defy mascara aangebracht. (Alleen op mijn bovenste wimpers.)
Wauw wat een mooie effect, mijn wimpers zijn intens zwart, goed gesepareerd en ze lijken ook een stuk langer. Deze mascara beloofd ook volume te geven, maar dat vind ik niet erg. Het effect vind ik namelijk erg mooi.
Mijn wimpers voelen ook helemaal niet hard aan, ze blijven lekker zacht. Ook blijft de mascara de hele dag zitten, ik moest ‘s avonds zelfs meer moeite doen om mijn mascara eraf te halen en de mascara is niet eens waterproof.

 

Ik ben echt super tevreden over deze mascara, ik kan hem echt aan iedereen aanrader! Deze mascara kost €14,99 voor 13,1 ml. Maar hij is vaak in de aanbieding, zo heb ik hem gescoord in de 1+1 actie van kruidvat!

(Visited 65 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Max Factor, Clumb Defy mascara

  1. Pingback: Catrice Jet Lash Speed Volume Mascara | Waterproof | Marjoleinee

  2. Pingback: Volume + Lift Mascara | Rimmel Scandaleyes | Kate ♥ | Marjoleinee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge