Max Factor | Lipfinity | 020 Angelic

IMG_0771

Een lipstick die perfect blijft zitten voor 24 uur. Wie wilt dat nu niet? Ik draag mijn lipstick geen 24 uur. Maar als ik hem overdag draag en ‘s avonds nog eens uit ga, draag ik hem voor ongeveer 21 uur. Het zou echt geweldig zijn als mijn lipstick al die tijd gewoon perfect blijft zitten en dat is precies wat deze lipstick beloofd. Ik ging op zoek naar een leuk kleurtje voor overdag, maar dat ook leuk was voor ‘s avonds. Ik nam de kleur 020 Angelic mee naar huis en deze review ik vandaag voor jullie. Lees je mee?

IMG_0768

De Max Factor Lipfinity is zo mega populair. Het product bestaat al jaren en is geliefd door vele vrouwen. Er zijn in totaal 46 kleuren beschikbaar, maar bij Kruidvat vond ik er 20. Nog steeds een heel breed assortiment, Licht roze, nude, felle tinten en donkere tinten. Er zit voor iedereen iets tussen. Ik koos voor de kleur Angelic, een lief roze kleurtje dat perfect bij mij past. Een kleur waar ik helemaal dol op ben.
Het bijzondere aan de Lipfinity is dat het een vloeibare lipstick + balsem is. Deze combinatie zou ervoor moeten zorgen dat de lipstick 24 uur blijft zitten.

IMG_0782

De verpakking is simpel, klassiek maar ik vind hem erg mooi. De zwarte verpakking met het gouden detail. Ik vind het fijn dat je de kleur van de lipstick door de huls heen kan zien. Zo weet je meteen welke kleur je te pakken hebt.

IMG_0778

Hier staat de gebruiksaanwijzing.
Stap 1: Breng de kleur aan op schone lippen. Houd de lippen van elkaar voor 60 seconden of tot ze droog zijn.
Stap 2: Breng de balsem aan om de kleur in te sluiten, te hydrateren en glans toe te voegen. Breng vaker aan om je lippen er mooi uit te laten zien, alsof je de lipstick net hebt aangebracht.
Deze lipstick is te verwijderen met een remover op olie-basis. 

IMG_0787

Links zie je de lipkleur en rechts de balsem. Eigenlijk is het heel makkelijk. Eerst breng je de kleur aan, je wacht 60 seconden zonder dat je lippen elkaar raken en dan breng je de balsem aan. Klaar om aan de dag te beginnen!

IMG_0839

Wat een hoop pigment, prachtig. 

IMG_0842

Zo ziet het eruit als ik het probeer te verwijderen met micellair water, de balsem verdwijnt makkelijk, maar de lipstick echt totaal niet. Er staat dus niet voor niks dat je een remover moet gebruik op olie basis.

2015-10-009

Links zie je mijn lippen zonder enig product erop. In het midden zie je mijn lippen als ik de lipstick net heb aangebracht. Rechts zie je mijn lippen met ook de balsem. 
Een erg mooi resultaat, al zeg ik het zeg. De lipstick brengt gemakkelijk aan door de fijne applicator, het is misschien even wennen, maar ik had het snel onder de knie. Net als een lipgloss.

IMG_0768

Hoe lang blijft de kleur nu echt zitten? Ik kan je heel eerlijk vertellen, deze lipfinity zit als een huis! Wel merk ik dat je een dun laagje moet aanbrengen, 1x aanbrengen is genoeg. Een dikke laag zorgt er alleen maar voor dat de lipfinity sneller slijt. Wanneer je op een dag veel vette dingen eet, zal de lipstick ook sneller slijten. Maar op een normale dag blijft deze lipstick echt heel erg goed zitten. Ik breng de balsem om de 2/3 uur aan als ik regelmatig wat drink.

IMG_0823 - kopie

Ik ben helemaal dol op deze lipfinity. Ik kan de hele dag eten en drinken zonder me zorgen te maken over dat mijn lipstick slijt. Mijn vriend kan ik zonder problemen kusjes geven en een avondje uit overleeft deze lipstick zonder problemen.
Ja, dit is zeker een blijvertje!
De lipfinity is te koop bij de drogisterijen en online voor €16,99. Gelukkig is Max Factor vaak in de aanbieding en kan je deze lipstick een stuk goedkoper aanschaffen.

(Visited 343 times, 1 visits today)

6 gedachten over “Max Factor | Lipfinity | 020 Angelic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge