Maybelline Color Tattoos | Pink Gold & Eternal Gold

IMG_8480

De Color Tattoo’s zijn volgens mij de meest populaire producten van Maybelline. Ik heb er twee On and on Bronze & Infinity White, maar omdat deze niet bij elke look pasten, wilde ik er nog meer. En tja, toen had de Etos een 1+1 gratis actie op alles van Maybelline..

IMG_8486

Ik heb twee kleurtjes mee genomen. Pink Gold en Eternal Gold. Ik maak heel vaak een ooglook met goud of roze, dus deze leken me echt perfect voor mij.

IMG_8474

Pretty colors ♥

IMG_8490

Boven zie je Eternal Gold en onder zie je Pink Gold. Ik vind deze kleurtjes zo mooi. Gewoon bijna zonde om aan te raken!
Color Tattoo’s zijn creamy eyeshadows, je moet er wel van houden, but I’m hooked!

IMG_8511

Ik vind deze kleur echt prachtig. Een perfecte lieve, roze kleur. Deze staat erg mooi als basis onder een roze ooglook. Maar ook kan je met enkel deze Color Tattoo een mooie, simpele look maken.

IMG_8508

Deze gouden kleur.. Wauw, kijk hoe mooi hij glanst. Het goud springt bijna uit het potje. Deze kleur kan je goed gebruiken als basis of net als de roze, gebruiken om een simpele look te maken.

2015-01-145

Deze creamy eyeshadows zijn echt super goed gepigmenteerd, wauw! ♥ Ik vind het echt twee prachtige kleuren, geschikt voor iedere dag.

Maar waarom zou je deze Color Tattoo’s nu gaan kopen?
Je kunt ze gebruiken als oogschaduwbasis, oogschaduw en eyeliner. De kleuren zijn super gepigmenteerd. De kleuren blenden goed, maar als ze eenmaal droog zijn, gaan ze nergens heen! En a

IMG_8494

De kleuren zijn prachtige en er is een groot assortiment aanwezig in het Maybelline schap. Ook zijn deze color tattoo’s vaak in de aanbieding, dus als je deze mooie producten wilt scoren, wacht dan zeker even een actie af!
De Color Tattoo’s kosten ongeveer €10,99 per stuk. Dat is niet heel goedkoop, maar zoals ik net al zei, zijn ze vaak in de aanbieding.

(Visited 36 times, 1 visits today)

18 gedachten over “Maybelline Color Tattoos | Pink Gold & Eternal Gold

  1. Evelien - http://www.ohfashion.nl

    Oeh wat een mooie kleurtjes zijn dit! Die zou ik zelf ook veel gebruiken in looks enzo ^_^

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge