Milani Stay Put Brow Color | 01 Soft Brown | 02 Naturel Taupe | Review

milani stay put brow color

De hele trend rondom de Anastasia dipbrow, is enorm! Natuurlijk kan ik me daar in vinden, de wenkbrauwen die hiermee gedaan worden, zien er prachtig uit. Ik wilde deze trend graag eens zelf proberen, maar de prijs van de originele dip brow hield me tegen. Toen ik deze brow pomenades van Milani zag, voor een heel wat lagere prijs, kon ik het niet laten en besloot ik ze te bestellen. Zouden deze net zo goed zijn als die van Anastasia? 

Milani stay put brow color package

De verpakking ziet er erg simpel uit, maar er staat een hoop informatie op. Ook kan je de kleur van de pomenade goed zien en je ziet het meegeleverde kwasten. Simpel, maar zeker praktisch.

milani stay put brow color details

Op de verpakking staat alleen Engelse informatie, maar daar lukt het ons ook wel mee natuurlijk.
Brow color: Defines, fills en sculpt brows. Longwearing and waterproof. Professional applicator.
Ik ben vooral erg benieuwd naar hoe waterproof deze pomenade is en hoe het kwastje werkt.

instructions

Op de achterkant staat nog meer informatie. Ook staat hier hoe je het product moet gebruiken. Handig, want ik wist ook niet precies hoe ik moest beginnen.

stay put brow, 01 soft brown

stay put brow, soft brown, color

Als eerste de lichtste kleur, 01 Soft Brown. Een lichte bruine kleur, die in de verpakking vrij neutraal van kleur lijkt. Een kleur voor licht bruin tot midden bruin haar, ook zou deze kleur geschikt zijn voor mensen met rood haar.

stay put brow, 02 naturel taupe

stay put brow, naturel taupe, color

Als tweede de kleur 02, Naturel Taupe. Een taupe kleur, niet te licht en niet te donker. Perfect voor de mensen met asblond tot licht bruin haar.

milani stay put brow, swatches, 01, 02

Hier zie je de swatches. Kleur 01 is toch wel een stuk warmer dan ik had verwacht, kleur 02 is een stuk koeler en lijkt me een stuk geschikter voor mijn wenkbrauwen.
Er zit wel een groot verschil in de werking van de kleuren. 01 is heel stroef, hard en droog. Terwijl 02 een stuk romiger en zachter is. Heel raar dat er zo’n groot verschil in zit. Ik ben benieuwd of ik dat verschil in gebruik ook merk.

naked brow

brow with 01 soft brown

 

Hier zie je kleur 01 op mijn wenkbrauw. Nee deze kleur past niet mooi bij mijn wenkbrauwen. Ten eerste veel te licht en ten tweede te warm. Jammer!
Deze pomenade werkt ook helemaal niet fijn, hij is te droog om precieze lijnen mee te trekken.

naked brow 2

brow with 02 naturel taupe

 

Hier zie je kleur 02 op mijn wenkbrauw. Deze ziet er meteen stukken beter en natuurlijker uit. Toch zie ik wel dat mijn wenkbrauwhaartjes nog net wat donkerder zijn dan het product, maar dit valt niet heel erg op.
Deze pomenade werkt gelukkig wel erg fijn, hij is heel zacht en romig waardoor ik strakke lijnen kan trekken.

Eyebrow swatches, full face

 

Hier heb ik al mijn make-up aangebracht en beide wenkbrauwen ingevuld met de kleur 02, Naturel Taupe. Ik vind het effect erg mooi, maar ik zie wel dat ik hier nog meer mee moet oefenen. Het effect is nog niet zo strak als ik wil.
Deze brow pomenade van Milani kost €12,49 en in vergelijking met de €29,95 die je betaald voor de dipbrow van Anastasia, is dat een hele goede deal.
Het kwastje dat meegeleverd wordt is ook prima, doet zijn werk gewoon goed. Ik ben echt dik tevreden over deze brow pomenade! Een goede dupe voor Anastasia.
Deze brow pomenade van Milani is te koop bij boozyshop.nl en verkrijgbaar in 5 kleuren.

(Visited 288 times, 1 visits today)

5 gedachten over “Milani Stay Put Brow Color | 01 Soft Brown | 02 Naturel Taupe | Review

 1. Mariska

  Gek, dat verschil in romig-heid per kleur! Je kan anastasia dipbrow voor bijna de helft van de prijs bij Beautybay kopen he :0 vind het wel een mooi resultaat geven! Ben zelf dipbrow verslaafd :p

  Reageren
 2. Lou-ann

  Ik heb altijd ruzie met het kiezen van kleuren, van armoede heb ik ondertussen een stuk of vijf wenkbrauwpotloden en geen van allen in de juiste kleur. Haha. Maar ik vind dat dit wel een erg mooi effect heeft! Vreemd dat er zo’n verschil in zit zeg, Xoxo
  Lou-ann onlangs geplaatst…Na mijn diploma | Werken #2My Profile

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge