Mile High Collection – Colourpop Super Shock Shadow

img_7709-2-2

Colourpop shadow, you either love it or hate it. Persoonlijk hou ik echt van de oogschaduws van Colourpop en deze Mile High collection met de bestsellers moest ik dan ook hebben! Vandaag laat ik jullie deze collection zien. Het doosje is in ieder geval al erg leuk.

img_7711-2-2

Dit is de binnenkant van het doosje. 6 prachtige oogschaduws en er zit zelfs een grote spiegel in. Zo zou je het doosje ook kunnen gebruiken wanneer je op vakantie gaat en jouw 6 favoriete oogschaduws mee wilt nemen.

img_7715-2-2

Dit zijn de 6 kleuren oogschaduw die deze collection bevat. Van links naar rechts, boven naar onder zie je: Truth, Nillionaire, So Quiche, Lala, Cricket en Mittens. 6 prachtige kleuren!

img_7716-2-2

Hier zie je de oogschaduws wat beter.
Truth: Een ietwat warme, licht beige kleur. (Satin)
Nillionaire: Een warme , bronze kleur met een hele hoop gouden en gekleurde glitters. (Metallic)
So Quiche: Een olijfkleur met gouden en roze glitters. (Metallic)
Lala: Een rosé gouden kleur. (Ultra Metallic)
Cricket: Een donkere paarse kleur met een hoop glitters. (Metallic)
Mittens: Een warme bruine kleur, met een donkerrode ondertoon. (Matte)

img_7718-2-2

En hier de swatches. Ik ben verliefd! ♥ Van links naar rechts zie je: Truth, Nillionaire, So Quiche, Lala, Cricket en Mittens.

cornelious-crease-lala-en-noillionaire-op-lid-2-2

En hier een look die ik met deze oogschaduws heb gemaakt. Hier heb ik Cornelious (een andere Colourpop oogschaduw) in de crease geblend en op het ooglid La La aangebracht met Nillionaire er overheen.

Ik ben enorm tevreden over deze oogschaduws, ze blenden makkelijk (met wat oefening en de goede kwasten) en de oogschaduws zijn mega goed gepigmenteerd. Deze collectie is te koop op Colourpop.com voor $25 (normaal betaal je $30 voor 6 oogschaduws). Helaas is deze collectie nu uitverkocht, maar de oogschaduw zijn ook los verkrijgbaar en daarnaast hebben ze nog veel meer mooie oogschaduws.

(Visited 137 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Mile High Collection – Colourpop Super Shock Shadow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge