Morphe x Kathleenlights Palette | Review

img_9872

Morphe is een merk waar ik al heel lang benieuwd naar ben, maar waarvan ik nog nooit iets geprobeerd heb. Toen ik hoorde dat Kathleenlights samen met Morphe een palette uit ging brengen, moest ik deze hebben. Zo gezegd, zo gedaan en vandaag laat ik dit palette aan jullie zien! Kleine hint: het palette is prachtig!

img_9876

Achterop het doosje staat een tekstje van Kathleen zelf, dit vind ik een leuk detail.

img_9882

En zo ziet het palette er zelf uit, simpel zwart karton met rode metallic letters.

img_9885

Maar de binnenkant is natuurlijk waar het om draait en die is prachtig! Alle kleurtjes zijn stuk voor stuk iets wat ik graag gebruik.

img_9904

Hier de swatches. Stuk voor stuk zijn de oogschaduws goed gepigmenteerd en zacht. De shimmery kleuren zijn beter gepigmenteerd dan de matte, maar dit is eigenlijk altijd wel zo. De enige kleur die me wat tegenvalt is de matte, zwarte kleur.

looks-collage

Hier zie je twee looks die ik gemaakt heb met dit palette. Ik heb alle kleuren een nummer gegeven en deze in de looks terug laten komen.

Dit is een heel divers palette, met veel verschillende kleuren en tinten voor verschillende momenten. Of je nou wilt gaan voor een everyday look of een smokey eye, het kan allemaal met dit palette. En dat voor maar $14,99.
Of dit palette nog steeds te koop is op morphebrushes.com durf ik niet met zekerheid te zeggen, het palette was namelijk uitverkocht, maar zou wel weer terugkomen. Wanneer dit is, weet ik helaas niet.

 

(Visited 145 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Morphe x Kathleenlights Palette | Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge