My first luxury mascara

_MG_6410

Ik heb het gedaan, deze geweldige mascara gekocht! Het was wel een dure aankoop, maar ik had het er zeker voor over, ik ben namelijk helemaal dol op deze mascara. Sinds ik de tester heb ontvangen, wilde ik nooit meer zonder.
_MG_6414

Ik moest bij de verpakking meteen denken aan de lipsticks van Estée Lauder hihi. Blijkbaar lijken deze verpakkingen nogal op elkaar. Dit is de Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara in de kleur 01 Black. Je kan deze mascara ook in het bruin kopen, maar ik ga toch altijd voor een zwarte!
Deze mascara kost €29, maar ik heb hem gekocht tijdens de 40% korting actie van Ici Paris XL, dus dat scheelde een hoop geld !

_MG_6422

Ik vind de verpakking echt heel erg mooi en luxe. Het goud met de donker blauwe details, echt heel erg mooi. Het straalt luxe uit en dat geeft mij ook meteen het idee dat ik een hele luxe en goed product gebruik!

_MG_6427

Zo ziet het borsteltje eruit, een schuin aflopend borsteltje met veel haartjes. Dit zijn geen harde synthetische haren, maar zachte haartjes die makkelijk door je wimper glijden. Ook zorgt het borsteltje ervoor dat mijn wimpers mooi gesepareerd worden.
Estée Lauder over: het borsteltje
– De exclusieve BrushComber™ maakt de wimpers dik zoals een borsteltje. Definieert zoals een kam.
– Omhult uw hele wimper in een vederlicht volume. De wimpers worden opgeblazen met een lift en krul van 360°.

5

Hier een close-up van het borsteltje. Je kan hier goed zien hoeveel haartjes er op het borsteltje zitten. Ik heb het borsteltje niet extra schoongemaakt zodat je goed kan zien hoeveel mascara de borstel oppakt. Een ruime hoeveelheid, precies genoeg om een oog mee te doen.
De mascara is niet dik en ook niet dun, echt precies de goede substantie.

Estée Lauder over: de formule
– De Unieke Bold Volume™ formule heeft uiterst lichte vezels die de wimpers voller maken.
– Lift en maat ook van dunne wimpers volle, weelderige, verderlichte wimpers met een verleidelijke krul.

IMG_6439

Ik merk zeker dat de mascara vezels bevat, want mijn wimpers zien er voller en langer uit. Ook zie ik een krul in mijn wimpers, maar het volume mis ik een beetje. Maar dit is altijd een moeilijk punt bij mijn wimpers, want ik heb vrij korte, dunne wimpers van mezelf. Deze mascara heeft echt een mooi effect op mijn wimpers.

20140907_145704

Op de foto draag ik de mascara, je kan goed zien dat de mascara mijn wimpers mooi zwart maakt en goed verdeelt. Ook worden mijn wimpers langer en iets dikker. Het effect op de bovenste foto vind ik zelf het mooist, maar toen had ik ook echt een dag waarop mijn wimpers perfect zaten. Op de tweede foto moest ik wat meer moeite doen om mijn wimpers mooi te krijgen, maar daar heeft iedereen wel eens last van volgens mij! 🙂

Ik ben echt super tevreden over deze mascara en ook al was hij vrij prijzig, ik denk dat ik hem opnieuw zal kopen als deze op is.

 

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

2 gedachten over “My first luxury mascara

  1. Pingback: Autumn eyelook. | Marjoleinee

  2. Pingback: Makeup Revolution Wonder Palette – I Heart Chocolate. | Marjoleinee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge