Natural Matte | Foundation | NYC

_MG_9926

Een foundation die zorgt voor een matte look, zonder dat je hem nog af moet poederen. Dit klinkt ideaal toch? De foundation van NYC beloofd dit ook te doen en daarom ga ik hem testen! 

_MG_9927

De verpakking ziet er erg simpel uit. Een zwarte tube met een doorzichtig randje zodat je de kleur kan zien. Dit vind ik altijd wel handig, want mocht de foundation nou gaan scheiden dan weet je dat meteen en zit je niet met je handen vol olie o.i.d. Ik heb de kleur 001 Ivory, deze leek mij wel licht genoeg voor mijn huidje. Op de voorkant staat dat deze foundation een Anti glim effect heeft dat tot wel 12 uur lang kan houden. Ik ben erg benieuwd!

_MG_9929

Er staat nog meer informatie op de achterkant waaronder de ingrediënten.

_MG_9933

De tube heeft een simpele draaidop, zo sluit hij goed af en kan er niet zomaar foundation uit de tube lopen. Toch gaat mijn voorkeur uit naar een pompje, omdat ik dan beter kan doseren. Nu pak ik eigenlijk elke keer te veel. Maar dit zie ik even door de vingers, want daar kan de verpakking niks aan doen!

IMG_9942

De foundation zelf ziet er erg mooi licht en luchtig uit. Ik ben erg benieuwd hoe deze aan voelt op mijn huid.

IMG_9804

Zo ziet mijn huid eruit zonder foundation. Wat roodheden rond mijn mond, kin en neus en ook op mijn wangen. Ook glimt mijn neus een beetje, net als mijn kin.

IMG_9809

Zo ziet mijn huid eruit met de foundation. Een mooie dekking, niet te licht en niet te donker. Het effect vind ik er erg mooi uitzien. Toch blijf je de roodheden rondom mijn neus nog wel zien. Dit vind ik wel jammer, maar daar kan ik natuurlijk ook concealer voor gebruiken.

IMG_9964

Ik ben erg tevreden over deze foundation, maar ik zou hem niet aanraden voor de drogere huidjes. De foundation accentueert de droge plekjes namelijk wel. De foundation kost maar €3,99 dus voor die prijs zou je hem altijd kunnen proberen!
Ik ben zelf fan van een iets ‘vettere’ foundation, maar wil jij juist een wat drogere foundation dan is deze misschien wel perfect voor jou.

(Visited 78 times, 1 visits today)

5 gedachten over “Natural Matte | Foundation | NYC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge