NYX | Gotcha Covered | Concealer

Een tijdje geleden was ik bij de opening van de NYX store in Rotterdam. Hier was ik lekker aan het rondkijken toen ik bij deze concealer terecht kwam. Hij beloofd full-coverage en waterproof te zijn. Vandaag laat ik aan jullie zien wat ik van deze concealer vind en of hij het kopen waard is. 

De verpakking is vrij simpel, maar ziet er wel leuk uit. Een tubetje waar je zelf precies zoveel uit kan halen als je wilt gebruiken. Ook makkelijk, vind ik, is dat wanneer de tube bijna leeg is je hem open kan knippen en de laatste restjes op kan maken.

De concealer heeft een makkelijke opening, heel smal zodat je niet snel teveel concealer zal pakken. Wel moet ik bekennen dat je vrij hard in de tube moet drukken wil je er wat concealer uit krijgen.

Ik kocht natuurlijk de lichtste kleur beschikbaar, Alabaster. Dit bleek zelfs iets te licht te zijn voor mijn gezicht, maar dat vind ik juist mooi bij concealers. Die moeten naar mijn mening ook wat oplichten.
Hier kan je duidelijk zien dat de concealer een vrij dikke structuur heeft, hij loopt niet uit maar blijft precies op een plek zitten.

Wanneer je de concealer dan uit blend zie je dat hij heel goed dekt, maar dat je hem ook wel goed ziet zitten. Soms is dat geen probleem, maar voor een no-makeup make-up look is dit geen geschikte concealer.
Wel erg fijn voor het “carven” van je wenkbrauwen of het verbergen van oneffenheden. Deze concealer is dan weer niet zo geschikt voor het verbergen van donkere kringen, daar is de concealer iets te dik voor.
Ik vind het een hele fijne, goede concealer. Je hebt elke keer maar een minimale hoeveelheid nodig waardoor ik denk dat je heel lang met dit product kan doen.

Deze concealer is natuurlijk te koop in de NYX store, maar ook bij Douglas.nl voor €7,31. 

 

(Visited 42 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge