NYX Highlight & Contour palette

img_0034

Contouren, iets wat we een paar jaar geleden nog niet deden, maar wat nu niet meer weg te denken is. Mijn contour palette van Make-up Revolution begon op te raken en toen zag ik deze van NYX liggen. Ik besloot dit palette mee naar huis te nemen en vandaag laat ik hem aan jullie zien.

img_0042

Op de achterkant van het palette staat wat informatie, tips en de ingrediënten. Nergens is iets te vinden over de namen van de poeders, dus ik ging ervan uit dat deze geen naam hadden. Toch, toen ik op de site van NYX keek, zag ik dat de poeders namen hadden. Deze namen zal ik hieronder bij de kleuren zetten.

palette-met-namen

Hier zie je de inhoud van het palette. 2 shimmery highlighters, 2 matte highlighters, 2 contourpoeders en 2 bronzers. Een mooie mix van poeders geschikt voor een lichte en een getinte huid.

img_0053

Waarom het zo handig is om te weten wat de naam is van een poeder, is omdat je deze poeder kan vervangen wanneer ze op zijn of wanneer je een andere kleur in het palette wilt.
Er zijn 12 kleuren beschikbaar, dus er zijn naast de 8 kleuren in dit palette nog 4 andere kleuren beschikbaar.

swatches-met-namen

Hier zie je de swatches van de poeders. Het pigment is enorm goed! Op deze manier zie je ook goed welke kleuren wel en welke niet bij mijn huidskleur passen.
De kleuren Ice Queen, Soft Light, Nectar, Toffee en Sculpt zijn kleuren die goed bij mijn lichte huid passen. Dat zijn 5 van de 8 kleuren, deze kleuren kan ik sowieso goed gebruiken. Tan kan ik in de zomer gebruiken (of heel licht aanbrengen), Hollow is te donker voor mij en Cream is een gelige poeder en dat gebruik ik zelf eigenlijk nooit.

img_0112

Hier heb ik de kleur Sculpt aangebracht als contour, Toffee als bronzer en een mix van Ice Queen en Nectar als highlighter. Ik vind effect erg mooi en natuurlijk. (Het effect lijkt altijd wat extremer van de zijkant.)

img_0044

Ik ben zeer tevreden over dit contour palette, ik gebruik hem nu vrijwel dagelijks. Dit palette heb ik gekocht in Duitsland bij de DM voor €19,99. In Nederland is hij te koop in de NYX store in Amsterdam (ik weet niet hoe duur hij hier is) en online bij Douglas.nl voor €22,10.

(Visited 86 times, 1 visits today)

5 gedachten over “NYX Highlight & Contour palette

  1. Mariska

    Ik vind het een pretty palette! Ik heb nu die van Kat von D, ik contour niet zo vaak dus het valt mee hoe snel ‘ie opgaat. Deze is ook een mooie optie 😀

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge