NYX Lip Products | Soft Matte Lip Cream, Butter Gloss & Intense Butter Gloss

Het is tijd om een aantal producten van NYX te reviewen. Vandaag begin ik met drie lip producten. Een soft matte lip cream, een butter gloss en een intense butter gloss.

15 juni is de NYX store geopend in Rotterdam en ik als make-up liefhebber moest daarbij zijn. Samen met een vriendin was ik bij de opening en het leuke was, voor de eerste 250 mensen hadden ze een goodiebag met 3 producten erin. De butter gloss en intense butter gloss zaten in mijn goodiebag. De soft matte lip cream heb ik zelf gekocht tijdens de opening.
Wat ik leuk vind is dat alle producten een andere verpakking hebben.

Als eerste is dit de soft matte lip cream in Cannes. Dit is een fijn lip product, met een fijne applicator. De kleur dekt in één keer en blijft goed zitten. Het enige nadeel is dat dit product niet echt opdroogt maar echt een matte crème is die op de lippen zit. Wel voelt het heel fijn aan, alsof er niks op de lippen zit.

Als tweede de butter gloss in Cherry Cheese Cake. Deze kleur brengt heel fijn aan, als een wat dikke lipgloss. Gelukkig is de kleur niet zo intens als hij lijkt in de verpakking, want dan zou ik hem niet dragen. De laatste tijd draag ik steeds vaker lipgloss en dit is een hele fijne.

Als laatste de intense butter gloss in Funnel Delight. Deze kleur is heel intens, een intense butter gloss zoals er gezegd wordt. Deze voelt ook fijn aan op de lippen.

Wat mij op viel aan deze producten, is dat ze ook allemaal een verschillende applicator hebben. Precies de applicator die goed werkt met het product.

En hier de swatches. Links zie je de soft matte lip cream, in het midden de butter gloss en rechts de intense butter gloss (die echt heel fel is). Je kan duidelijk zien dat het 3 verschillende structuren zijn.

Het zijn alle drie fijne producten, maar de intense butter gloss in deze kleur zou ik zelf niet zo snel gebruiken. Gelukkig zijn er nog veel meer kleuren verkrijgbaar. Deze producten zijn natuurlijk verkrijgbaar bij de NYX store, in Douglas filialen met een NYX counter, op de douglas website en op nyxcosmetics.com.

De prijs voor deze producten verschilt wel, dit zijn de prijzen van Douglas.nl, €6,25 voor de butter gloss en €7,31 voor de soft matte lip cream en de intense butter gloss.

Voor de foto’s in dit artikel heb ik iets anders gedaan dan normaal, dus ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

(Visited 34 times, 1 visits today)

2 gedachten over “NYX Lip Products | Soft Matte Lip Cream, Butter Gloss & Intense Butter Gloss

  1. Jessica J.

    Hoewel er hier in de stad sinds kort ook een NYX zit, heb ik er nog geen producten van in m’n bezit. Shocking! Ik hou niet zo van glosses, maar de Soft Matte Lip Cream klinkt wel goed!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge