Oog Make-up Remover Pads | Olie | Trekpleister

_MG_0528

Wie heeft er nu zin om elke avond uitgebreid het gezicht te reinigen en make-up te verwijderen? Of om elke keer als je gaat logeren een hele tas vol make-up remover, watjes enzo mee te nemen? Niemand toch? Vandaag heb ik een oplossing, iets waarmee je snel en gemakkelijk je make-up kan verwijderen zonder dat je iets extra nodig hebt. Oog make-up remover pads van Trekpleister.

_MG_0523

Ik ga redelijk vaak bij mijn vriend slapen. Maar elke keer als ik daar naar toe ging vergat ik of mijn make-up remover of mijn watjes. Waardoor ik dus elke keer mijn make-up er niet fatsoenlijk af kon halen. En daar wilde ik verandering in brengen, dus ik ging op zoek naar een alles-in-één product. Dit product verdween dus direct in mijn winkelmandje en nam ik mee naar de kassa.

_MG_0532

Op de verpakking staat vrij veel informatie. Ik vind ik altijd een plus punt, want zo kan ik meteen zien waar het product voor bedoelt is, wat de ingrediënten zijn etc. Ik heb soms echt geen tijd om midden in de winkel nog even op internet te gaan zoeken naar de werking van een product. Deze verpakking bevat 30 pads. Hierboven zie je wat Trekpleister zegt over dit product.

_MG_0531

Ingrediënten.

_MG_0536

De make-up remover pads zitten goed beschermd onder een folie die je er voor gebruik af kan halen. Als je dit eenmaal hebt gedaan kun je bij de losse pads, die mij toch wel erg doen denken aan nagellak remover pads. Alleen ruiken deze een stuk zachter en zijn ze bedoelt voor oog make-up.

_MG_0541

En hoe vind ik de pads? Ik vind ze erg fijn in gebruik, maar niet voor dagelijks. De pads werken erg fijn door de oliën die erin zitten. Maar ik vind ze toch iets te vettig voor elke dag. Het werkt lekker snel en makkelijk, ideaal voor een nachtje logeren of een vakantie. Ook kosten deze pads maar €1,99 , dus voor die prijs kan je ze zeker eens proberen. Deze pads zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten, olie en lotion.

Heb jij zin om elke avond je make-up uitgebreid te verwijderen?

(Visited 151 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Oog Make-up Remover Pads | Olie | Trekpleister

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge